ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 20:48

Περίεργο.

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι θα πέσεις σαν κοτόπουλο και θα θέλεις να τους παντρευτείς αν σου προσφέρουν συγκλονιστικό σεξ. Οι ίδιοι έχουν γνωρίσει στο παρελθόν κοπέλες που είχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο κρεβάτι αλλά δεν τους έφτασε αυτό για να θέλουν να τις παντρευτούν.
8
 
 
 
 
σχόλια
βασικά αν σου προσφέρει κάποιος συγκλονιστικό σεξ, μάλλον , μάλλον λέω, το κάνει γτ περνάει κι αυτός καλά, όχι για την ψυχή της μανούλας του ξέρω γω.. Τώρα για γάμους δεν ξέρω.. αλλά μετά το συγκλονιστικό σεξ στα σκάνε εκεί οι ντοπαμίνες ( τα ξέρει η καραβάν αυτά καλύτερα) οπότε νιώθεις πιο καλά με τον άλλον, έρχεστε κάπως πιο κοντά.
Εξαρτάται από τον γάμο και τα άτομα. Μην ξεχνάμε περιπτώσεις όπου η ερωτική συνεύρεση περιορίζεται, λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων υγείας, και διάφορα άλλα. Αποτελούν, ίσως, μειονότητα αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Συνεπώς δεν μπορούμε να βγάλουμε έναν "κανόνα" για το τι είναι σημαντικό σε όλες τις ανθρώπινες ενώσεις :)
Αυτό συμβαίνει -αν κι εφόσον συμβαίνει, δεν νομίζω είναι κανόνας- επειδή είναι1.πιο σπάνια η αντρική φιλοτιμία στο επίμαχο έπιπλο2.οι άντρες επιτρέπεται κοινωνικώς να διαχωρίζουν το επίμαχο έπιπλο από το σπιτικό τους (δηλαδή και να μην βλέπουν αστράκια με τη γυναίκα τους, μπορούν να βρουν χωρίς σοβαρές συνέπειες αναπληρωματική για τα αστράκια)Σε κάθε περίπτωση όμως πιστεύω περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται το σύντροφο "ελβετικό σουγιά", να τα κάνει όλα και να συμφέρει.
Πρώτη φορά διαβάζω κάπου να υπάρχουν άντρες οι οποίοι να πιστεύουν πως το ''συγκλονιστικό'' σεξ είναι το βασικό προτέρημα για το οποίο θεωρούν ότι θα τους εκλιπαρούν για γάμο. Μήπως το ''πολλοί'' που περιγράφεις είναι κανένα δύο ανεγκέφαλοι;
Scroll to top icon