ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 20:19

Παραίτηση

Καλησπέρα σε όλους ! Ρε παιδιά παραιτήθηκα από δουλειά που είμαι 6 χρόνια και έδωσα 2 εβδομάδες notice. Θεωρείτε ότι είναι λίγο ; Έφαγα τρελό κράξιμο . Θέλανε λέει τουλάχιστον 1 μήνα. Θέλω τις απόψεις σας ! Ευχαριστώ !
6
 
 
 
 
σχόλια
Πριν πολλά χρόνια,εγώ και ένας συνάδελφός μου πήραμε πόδι απο την εταιρία που δουλεύαμε αυθημερόν.Χωρις καμιά προειδοποίηση.Βέβαια τις αποχημιώσεις μας τις πήραμε και με το παραπάνω,αυτο πουθ έχω να σου πω είναι... καλά έκανες.Στη δική σου περίπτωση.Γενικά ισχύει το περιθώριο του 1 μηνός,αλλα πολλοι εργοδότες*ειδικά στον ιδιωτικό τομέα) δεν το τηρουν,κοινώς στις περισσότερες δουλειές,προσλαμβάνουν με τον νόμο και τις εκάστοτε απαιτήσεις του κάυε εργοδότη,όταν όμως οι ίδιοι θέλουν να διώξουν κόσμο ,το κάνουν όπως τους καπνίσει ! Βέβαια δεν ισχύει για όλους έτσι,απλά υπάρχει και αυτη η μερίδα.Καλή τύχη σε οτι διαλέξεις για τη συνέχεια.
Μετα απο 6χρονια θα επρεπε να το πεις πιο πριν.Δεν ξερω με τι προθεσεις φευγεις. Αλλα αν φευγεις γιατι απλα εσυ θες να αλλαξεις δουλεια ναι δεν το λες και εγκαιρη ενημερωση..
Σε κάποιες εταιρείες (σίγουρα όχι την πλειονότητα στην Ελλάδα) συνηθίζεται προειδοποίηση του ενός μήνα, αν και στην πράξη δεν μπορούν να υποχρεώσουν κάποιον να το τηρήσει.Ό,τι έγινε έγινε. Καλή πορεία από εδώ και πέρα :)
Eίναι πολύ λίγο, πόσο μάλλον για μια θέση 6 ετών. Μετά από τόσα χρόνια νομίζω πως θα το έχεις καταλάβει. Από την άλλη εξαρτάται από τη θέση και από το αν είναι επάγγελμα με κίνηση το καλοκαίρι.
Scroll to top icon