ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 02:37

όλα καλά

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι αγχώνεστε που είστε μόνοι σας. Γιατί τόση εξάρτηση βρε παιδιά? Κι εγώ είμαι μόνη μου 5 χρόνια.. Είμαι 34, αλλά γεμάτη ενδιαφέροντα κλπ. Έχω τη δουλειά μου, το σπίτι μου, τους φίλους μου..δραστηριότητες..Οκ, αν βρω κάποιον να μπορώ να πορευτώ μαζί του, έχει καλώς (θα γίνει κάποια στιγμή). Αλλά δεν είναι κι αυτοσκοπός. Και να βρω τι έγινε? θα συνεχίσω να έχω τη ζωή μου κι εκείνος τη δική του.. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάτε. Βρε ζήστε τη ζωή σας κι όλα θα έρθουν..Αλλά σταθείτε πάντα στα πόδια σας.. Διότι έροχνται και παρέρχονται...Και μην είστε με κάποιον, απλά για να μην είστε μόνοι σας.. Κοιτάξτε να είστε καλά μόνοι σας πρώτα απ' όλα..κι όλα θα έρθουν! ;-)
3
 
 
 
 
σχόλια
Όλα παίζουν ρόλο στη ζωή μας για να νιώθουμε πλήρεις και υγιείς πνευματικά. Κάποιοι ιεραρχούν τις ανάγκες τους και για κάποιους η σειρά ( σχέση, δουλειά, φιλίες, χόμπι ) δεν είναι η ίδια και κατατάσσεται διαφορετικά. Και ναι όλα είναι σημαντικά προσωπικά για μένα. Η απελπισία σαφώς κάνει εσωτερική ζημιά μέσα μας και οι αρνητικές σχέσεις που την προκαλούν.
Αυτοί που ''κλαίγονται'' το κάνουν σε συνθήκες πλήρους μοναξιάς, όταν δεν έχουν άνθρωπο ούτε να βγούνε ούτε να μοιραστούν πράγματα. Από μία ελάχιστη λεπτομέρεια της εξομολόγησής σου φαίνεται ότι εσύ δεν είσαι στην ίδια φάση, ούτε είσαι τελείως ''μόνη'' για πέντε χρόνια, απλά δε δηλώνεις ''σε σχέση''.
Ο κύριος λόγος που σκάνε οι μόνοι/μόνες, είναι η μοναξιά και η απουσία σεξ.Επίσης το να λες ότι είσαι 5 χρόνια μόνη, δεν πολυακούγεται νορμάλ, εκτός κι αν δεν κάνεις καν τον κόπο να βρεις σύντροφο και παράλληλα κερνάς αβέρτα χυλό σε κάθε επίδοξο που σε πλησιάζει. Κυρίως επειδή πλέον συνήθισες την μοναξιά.Κι άλλες έχουν τη δουλειά τους, φίλες και ενδιαφέροντα, αλλά έχουν κάποια σχέση.Η σχέση δεν αποκλείει όλα τα υπόλοιπα.Επίσης κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν μπορείς εσαεί να είσαι καλά μόνος. Πολλές φορές η σχέση είναι εκείνη που σε κάνει να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και βελτιώνεσαι.
Scroll to top icon