ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 01:58

Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή

Πολλές φορές όταν λένε οι κοπέλες ότι δεν ψάχνουν τρελλό πάθος αλλά έναν άνθρωπο να μοιραστούν τη ζωή τους, κάποιοι άντρες τις κατηγορούνε ότι λένε ψέμματα. Λένε ότι αν ήταν έτσι δεν θα δίνανε χυλόπιτες σε κανέναν και ότι δεν θα ήταν μόνες. Ό,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας, όταν μερικοί απορρίπτονται από όλες τις γυναίκες δεν φταίνε αυτές. Ας ψάξουν να βρούνε τι τους φταίει, οι περισσότερες κοπέλες δεν θέλουν να ζήσουν με τον οποιονδήποτε τυχαίο και όσες το κάνουν γίνονται δυστυχισμένες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εν μέρη σωστή, αλλά ο λόγος απόρριψης δεν βαρύνει πάντα τον άνδρα. Υπάρχουν γυναίκες που όντως δεν έχουν αποφασίσει ή δεν γνωρίζουν τι πραγματικά επιθυμούν από τη ζωή τους. Οπότε όποιον και να βρουν, πάντα θα είναι "λίγος" ή ακατάλληλος.Επίσης, δυστυχώς, όταν λες ότι δεν ψάχνεις το τρελό πάθος, αλλά κάποιον για να μοιραστείς τη ζωή σου, ο άλλος είναι λογικό να το παίρνει κατά γράμμα.Δεν λέμε να βρεις τον πρώτο τυχόντα. Φυσικά και κάποιοι θα απορριφθούν ως επιλογή.Όμως αν αυτό γίνεται διαρκώς, στατιστικά πλέον δεν μπορεί να είναι όλοι σκάρτοι. Κάπου πρέπει να αρχίσεις έναν ειλικρινή εσωτερικό διάλογο ώστε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου.
Scroll to top icon