ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2020 | 20:00

Ζήλεια

Τον τελευταίο καιρό ζηλεύω πολύ. Ζηλεύω τόσο που φοβάμαι μέχρι και τη σκιά μου. Ίσως φταίει ότι στο παρελθόν του κοιτούσε από εδώ και από εκεί. Μου είπε τα πάντα για το παρελθόν του από την πρώτη μέρα και είπε ότι με εμένα δε θέλει να γίνουν έτσι τα πράγματα. Άλλωστε, λεει, η πρωην του, με τη συμπεριφορά της τον οδήγησε εκεί. Βλέπω ότι είναι 100% στη σχέση αλλά το διαβολακι στο μυαλό μου δε με αφήνει να ησυχάσω. Προσπαθώ να ξεφορτωθώ τη ζήλεια μου. Ελπίζω να τα καταφέρω!
5
 
 
 
 
σχόλια
Η ψυχολογία του άπιστου που δεν αλλάζει: "Αυτή με οδήγησε εκεί", " με εμας δεν θέλω να γίνουν έτσι τα πράγματα (άρα όχι σίγουρος, απλά <<δεν θέλει >>)"Κοίτα και να μην το ξανακάνει, ο τύπος δεν έχει κ πολυ μυαλό. Δεν μιλάει έτσι ένας άνθρωπος που έχει συναισθηματική νοημοσύνη και έχει αυτογνωσια , αλήθεια σου λέω.
Αχ αχ αχ αυτές οι πρώην που αναγκάζουν μερικούς άντρες να κερατώνουν. Και δεν το θέλουν ρε γαμώτο, αλλά εκεί αυτές με το ζόρι να τους... οδηγούν στην απιστία με την συμπεριφορά τους.Σοβαρά τώρα, νομίζω έχεις δίκιο να ανησυχείς. Είναι ανεύθυνος και αν γίνει το μοιραίο, να ξέρεις ότι εσύ θα φταις. Μέχρι τότε θα έχεις μπει στο τρυπάκι να κάνεις ό,τι θέλει εκείνος για να μην τον δυσαρεστήσεις και τον σπρώξεις όπως η πρώην στην απιστία. Ο ίδιος πάντως δεν θα φταίει, στο είπε ξεκάθαρα.
:) ναι μωρέ, είναι πασίγνωστο πως όταν είμαστε άπιστοι φταίνε οι άλλοι που μας φτάνουν εκείνοι κι όχι εμείς που είμαστε ανίκανοι να σεβαστούμε τη συμφωνία που οικειοθελώς κάναμε ή έστω να τη διαλύσουμε. Δηλαδή αλήθεια νομίζετε ότι άπαξ και ο άλλος σας πει τι έκανε δε θα ρίξει αλλού τις ευθύνες; Ειδικά δε αν παίζει το ενδεχόμενο να τα μάθεις από αλλού κι ενδεχομένως με καθόλου κολακευτικό τρόπο, θα προτιμήσει να στα πει ο ίδιος με τρόπο βολικό.Εντάξει, εμένα μ' ενοχλούν οι άνθρωποι που ρίχνουν λασπη σε άλλους για να φανούν καλοί ενώ τους φέρθηκαν άσχημα. Είναι καμπανάκι θα έλεγα, εκτός κι αν η τύπισσα απειλούσε πως σε περίπτωση χωρισμού θα σκότωνε όλη του την οικογένεια ξερωγω.
Αν το σκέφτεσαι συνέχεια μπορεί και να γίνει αυτό που φοβάσαι. Αν δεν το σκέφτεσαι μπορεί και πάλι να γίνει αυτό που φοβάσαι. Οπότε μην το σκέφτεσαι και διασκέδασέ το και αν συμβεί οτιδήποτε, χωρίζεις. Επίσης αν το έχεις στο μυαλό σου θα το καταλάβει και θα δείχνεις ότι δεν τον εμπιστεύεσαι, οπότε μπορεί και να τον ωθήσεις στο να το κάνει. Χαλάρωσε
Scroll to top icon