ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 16:09

Εξ αποστασεως σπουδες

Γειά σε όλους! Λοιπόν, αποφασισα στα 23 μου να δώσω πανελλήνιες. Με ενδιαφέρει να πέρασω σε μια σχολη που δεν υπάρχει στην πόλη μου. Είναι πολύ δύσκολο για μένα, για πολλους λόγους, να παω να μείνω μόνιμα σε άλλη πόλη όμως! Η σχολή για την οποία ενδιαφέρομαι είναι τρεις ώρες μακρια απο την πόλη μου, με το κτελ. Λέτε να δηλώσω αυτή τη σχολή και να πηγαινοέρχομαι;;; Μπορεί να γίνει;; Το έχει καταφέρει κανείς;; Η σχολή αυτή, έχει εργαστήρια να σημειώσω. Ή θεωρείτε καλύτερα να δηλώσω μονο σχολές στην πόλη μου;;; Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Αν κάποιος το εχει καταφέρει, θα ήθελα πολύ να μου το γράψει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα αν θέλεις την σχολή εκείνη που δεν βρίσκεται στην πόλη σου, δήλωσε την γιατί δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι που δεν αγαπάς και εφόσον σου δίνεται η ευκαιρία γιατί όχι!?! Το άλλο το θέμα που σχετίζεται με τον αν θα τελειώσεις την σχολή λόγω εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα σου πω ένα πραγμα είτε από κοντά είτε από απόσταση το ίδιο δύσκολα είναι,γιατί και εγώ σπουδάζω σε άλλη πόλη αλλά μένω εκεί και έχω συμφοιτητές που την κάνουν εξ αποστάσεως και οκέι έχουν δυσκολίες αλλά θα την βγάλουν. Εμείς όμως δεν έχουμε εργαστήρια, στα εργαστήρια νομίζω σε βάζουν απουσίες οπότε πρέπει να είσαι εκεί αλλιώς μένεις στο μάθημα. Καλό είναι να ψάξεις λίγο να μπεις στο side κάθε σχολής που σε ενδιαφέρει είτε στην πόλη είτε όχι να δεις τι μαθήματα κάνουν κλπ και επαγγελματικές ιδιότητες μετέπειτα, διότι ειναι λίγες οι φορές που πάμε σε μια σχολή κ; Ι δνε μας αρέσει και το αντίθετο. Η γνώμη μου ειναι να το ψάξεις καλά αλλά πάντως εξ αποστάσεως με κόπους βγαίνει ανάλογα και την σχολή φυσικα. Καλή σου επιλογή!
Scroll to top icon