ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 19:16

Το θεωρώ

απαράδεκτο να διανύουμε το 2020 και όταν μπαίνω στη στήλη να δυσκολεύομαι να διαβάσω και να κατανοήσω κάποιο κείμενο λόγω ανύπαρκτου συντακτικού ή της όποιας κακής χρήσης της γλώσσας. Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι εξομολογήσεις τέτοιου τύπου. Καταλαβαίνω πως η όποια αναταραχή της στιγμής ή η χρήση κινητού τηλεφώνου δυσχεραίνει τη διατύπωση, αλλά είναι άσχημο ειλικρινά να κουράζουμε τον αναγνώστη. Προτού δημοσιεύσετε κάτι, κάντε μια δυνατή ανάγνωση, ώστε να εξετάσετε εάν υπάρχει νόημα στο γραπτό σας. Είναι πραγματικά κρίμα να απολαμβάνουμε δωρεάν παιδεία -εντάξει, όσο δωρεάν μπορεί να είναι- και τα γραπτά μας ωστόσο να παραπέμπουν σε κείμενα παιδιών πρώτων τάξεων Δημοτικού.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα με ενοχλουν τεραστιες..ουτε οι ανορθογραφες ουτε οι ασυντακτες..Βγαινει νοημα ,καθως οι περισσοτεροι απλα γραφουν οπως μιλανε και απλα αυτο στο γραπτο φαινεται πολυ περιεργο..Αν δεν μαρεσει μια εξομολογηση δεν την διαβαζω..Δεν θα σταθω στο πως γραφει ο αλλος αν εχει το χ ψ προβλημα και ειναι στη οποιαδηποτε κατασταση..
Πολλές φορές δεν φταίνε οι συντάκτες των κειμένων, πολλοί δεν παίρνουν απολυτήριο λυκείου ή πηγαίνουν σε αυτό ώστε να μπουν σε μία σχολή που δεν απαιτεί καλό επίπεδο γραμματικής.Το σχολείο είναι το πρόβλημα, δεν μπορεί να μάθει τους μαθητές να διαβάζουν και δεν τους κάνει να αγαπάνε την μάθηση. Από το δημοτικό οι καλοί μαθητές είναι εκείνοι που τους διαβάζουν οι γονείς τους και πάνε φροντιστήρια, οι κακοί μαθητές είναι τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν είχαν βοήθεια στο διάβασμα.Το αποτέλεσμα; Να νομίζουν ότι είναι ηλίθια και έτσι απαξιώνουν για την προστασία του εγωισμού τους να μην ασχολούνται με τίποτα που θυμίζει το σχολείο (όπως η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων).Με το να τους κατηγορείς απλά αποπροσανατολίζεις την προσοχή σου από το πραγματικό αίτιο και κάνεις χειρότερη την κατάσταση καθώς πληγώνεις περισσότερο το εγώ αυτόν τον ατόμων.
Scroll to top icon