ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 18:17

καφρίλα ???

πριν καιρό είχα παει σινεμά με κατι φίλους να δούμε μαζί ενα έργο κωμικό. πήγαμε στο γκισέ ολοι μαζι να βρούμε θεάσεις κοντινές και τι έγινε που ακόμα κι η ταμιας φρίκαρε ??? ετυχε να δινουν στα 3 τα δυο μιον τα ισιτιρια και τι καναν οι κεραταδες ??? μπήκαν μπροστα κι λενε στην ταμια σε εμας θα τα δώσετε οχι στην κοπελα αυτη ολόκληρο. εγω ανεργη θα ηταν ομορφο ενας απ τους δυο να πει παρε το ενα εσυ . τους ειπα ρε παιδια δε αξιζω εγω ??? μου ειπαν ε εσυ τωρα αν εισουν η ταδε που μας αρεσει θα το καναμε κι γελάγανε . εγω πήρα εισιτήριο και ειπα στην ταμια βαλτεμε μακρυα απο αυτούς δε μου άρεσε αυτο . είμαι υπερβολική ??
4
 
 
 
 
σχόλια
Καθόλου υπερβολική και ολόσωστη. Τους είχα ικανούς να σου φάνε και τα ποπ κορν, οι μπαταξήδες. Και αν ποτέ ξαναβρεθείτε, το συζητήσεις μαζί τους και σε αρχίσουν στα "ούτε μια πλάκα δεν σηκώνεις", μη μασήσεις. Στο θράσος, απαντάς με θράσος.
Αυτό (άσχετο αλλά μου το θύμισεόντως) μου θυμίζει τον αστικό μύθο οι άντρες κάνουν στοματικό μόνο στις όμορφες...Φυσικά πρόκειται απλώς για μια δικαιολογία για να μην κάνει κάποιος κάτι που δεν θέλει. Δεν λέει κάτι για σένα. Καφρίλα είναι.
Scroll to top icon