ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 13:33

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΣ

Ειμαι 22 και με ενδιαφερει πολυ σοβαρα εδω και κανα 10 μηνες μια κοπελα. Ομως υπαρχει ενα προβλημα. Με αυτην την κοπελα ειχαμε ψιλογνωριστει σε κοινη παρεα 2-3 φορες πριν πολλα χρονια, κατα το γυμνασιο. Και τοτε μου αρεσε πολυ, αλλα με τον καιρο και την διαλυση της κοινης παρεας δεν ξαναειδωθηκαμε. Ηξερα βεβαια που ειναι και τι κανει στα υπολοιπα σχολικα χρονια αλλα απο μακρυα.Και φτανουμε στο σημερα, που την εχω βρει στα social media, την ακολουθω και με ακολουθει(δεν ξερω ομως αν με θυμαται ή απλως με ακολουθει επειδη εχουμε πολλους κοινους). Απο τοτε που την βρηκα λοιπον, βλεπω ολα οσα ανεβαζει και μου αρεσει παρα πολυ και θελω επειγοντως να την γνωρισω καλυτερα. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τον τροπο ωστε να την προσεγγισω, γιατι ουτε κοινη παρεα εχουμε πλεον, ουτε αυτα που ανεβαζει στις ιστοριες δεν μπορουν να μου δωσουν αφορμες να αντιδρασω, ουτε την εχω πετυχει εστω σε κανα μαγαζι εξω.Να στειλω ετσι στο ακυρο μηνυμα αποκλειεται γιατι δεν το εκανα ποτε και δεν προκειται να το κανω γτ μου φαινεται πολυ βλακωδες και αμηχανο. Ασε που δν ξερω αν εχει και καμια αλλη σοβαρη σχεση( αν και δεν νομιζω).Δεν ξερω ρε παιδια. Τι θα κανατε στην θεση μου με αυτα τα δεδομενα αν θελατε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να την γνωρισετε;;;;; πειτε κανα τροπο.Υ.Γ.Δεκτες ολες οι γνωμες και απο τα δυο φυλα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πως θα απαντηθουν ολες αυτες οι αποριες που εχεις αν δεν ρωτησεις? Αμα δεν της στειλεις εσυ , αυτη δεν θα σου στειλει σιγουρα. Στη τελικη δεν ειναι καμια αγνωστη για να ειναι ακυρο το μυνημα οπως λες. Στειλε και ρωτα την αμα σε θυμαται δεν χανεις κατι.
Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο να κάνεις από το να μπεις να της μιλήσεις... Κανά 2 φορές στο πλαίσιο του φιλικού κι αν δεις ότι ενδίδει στο να σου απαντήσει πες της όλη την αλήθεια. Δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Good luck my friend!!! ;)
Scroll to top icon