ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 12:35

Γυναίκα speaking.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου, να απενοχοποιήσω τον ανδρικό αυνανισμό. Η ανασφάλειά μου μού φωνάζει κάθε φορά που σκέφτομαι πως το αγόρι μου αυνανίζεται, ενώ είμαστε σε σχέση και κάνουμε υπέροχο σεξ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ. Σίγουρα έχει να κάνει με παιδικά βιώματα και διάφορα θέματα με την αυτοπεποίθηση, με το σώμα μου, με το δικό του. Έχω ανάγκη από ανοιχτόμυαλα και θετικά σχόλια, παιδιά! Χρειάζομαι βοήθεια να αποδεχτώ αυτήν την πτυχή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και να ελευθερωθώ από τα δεσμά μου! Δε θέλω να με νοιάζει τι κάνει ο άλλος με το σώμα του ή τι σκέφτεται ή τι βλέπει! Δε θέλω να με επηρεάζει. Βοήθεια.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δε θεωρω κακο τον αυνανισμο...μπορει ενας ανθρωπος να θελει απλα να ριξει εναν για να χαλαρωσει πριν κοιμηθει...ειτε αντρας ειτε γυναικα...κακο δεν ειναι πουλακι μου...υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει το τριο και επειδη εχουν σχεση η δε μπορουν να το ζησουν το βλεπουν στην τσοντα...αν δεν κερατωνει δεν ειναι κακο
Αυτο το σιγουρα εχει να κάνει με παιδικά βιώματα να ξερεις δεν ισχυει. Ακομα κ μεσα στη σχεση ο ανδρικός αλλα κ ο γυναικείος αυνανισμός (ναι υπαρχει) υπαρχουν κ ειναι κτ το φυσιολογικό. Δε σημαινει (απαραίτητα έστω) οτι η σεξουαλικη ζωη του ζευγαριού δεν ειναι καλη. Ειναι άλλωστε κ ενας τροπος εκτόνωσης της οποιαδηποτε πιεσης που αισθάνεται το ατομο. Τεσπα, ειναι φυσιολογικό. Μη φρικάρεις.
Όλος ο κόσμος αυτοϊκανοποιείται, γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Ακόμα και τα μωρά τρίβονται δεξιά κι αριστερά σε μαξιλάρια κλπ. Το αγόρι σου σκέφτεται εσένα και αυνανίζεται. Δε νομίζω να βλέπει τσόντες, εφόσον έχετε μια υγιή ερωτική σχέση. Ακόμα κι αυτή η πράξη δείχνει ότι σε θέλει κολασμένα, όταν δεν είστε μαζί. Απόλαυσέ το και μην τρωγεσαι με τα ρούχα σου!
Scroll to top icon