ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 15:01

ύποπτα..

Τον τελευταίο καιρό υποψιάζομαι πως η μητέρα μου συνομιλεί με έναν πρώην της. Όλα ξεκίνησαν πέρσι το πάσχα όταν είχαμε βγει για καφέ με μία φίλη της και εγώ φορούσα ακουστικά για ένα τηλεφώνημα και άκουσα την φίλη της να λέει πως είναι πολύ σπάνιο να κρατήσεις καλές επαφές με τους πρώην όπως εσύ ειδικά άμα έχουν περάσει χρόνια και έχετε κάνει και οι δύο οικογένειες αλλά δεν έδωσα σημασία.Μέσα στην καραντίνα την άκουσα 1-2 φορές να μιλάει στο τηλέφωνο επί ώρες (χωρίς υπερβολή) και εξηγούσε πως περνάμε στην καραντίνα, γενικά για την περιοχή που μένουμε, που σπουδάζουμε εγώ και η αδερφή μου κλπ. λέω εντάξει, θα ναι κανένας ξεχασμένος συγγενής που είχε να μιλήσουν χρόνια. Χθες είχα πάει στη δουλειά της και εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούσε κόσμο και είχε φύγει μακριά. Όταν χτύπησε το κινητό της το άνοιξα για να της πω ποιος την ζητάει μήπως είναι επείγον και είδα ένα ψευδώνυμο περίεργο απροσδιόριστου φύλου. Τότε της είπα πως την έψαχνε κάποιος στο κινητό και το άρπαξε και άρχισε να γράφει γρήγορα μήνυμα (εικάζομαι να πει πως είχε δουλειά και θα μπορέσει να μιλήσει άλλη στιγμή) Σήμερα καθόμασταν στην κουζίνα και είχε ξεχάσει το κινητό της στο σαλόνι.. άρχισε ξαφνικά αυτό να χτυπάει και πετάχτηκε τρέχοντας κυριολεκτικά και εδώ και μισή ώρα βρίσκεται πάλι με το τηλέφωνο στο αυτί. Δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις για να της μιλήσω ευθέως γι αυτά που υποψιάζομαι αλλά απ΄την άλλη δεν μου αρέσει και αυτό που γίνεται. Σκέφτομαι ότι δεν τίθεται θέμα απιστίας μιας και αυτός ο άνθρωπος ζει σε άλλη χώρα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Για πατερα δε μας μιλησες..χωρισμενοι η απλα κερατας? Ακομα και απλα κερατας να ειναι δε σου πεφτει λογος για τα προσωπικα της μητερας σου μικρη!κανενας λογος ομως! Και σχεση απο αποσταση γινεται...ηηξερα καποιον ο οποιος ηταν αρτα και τα ειχε με μια συμμαθητρια του απο αθηνα στη διαρκεια που ηταν παντρεμενος...και εβρισκε αφορμη και χρονο για να λειψει και να παει μαζι της εκδρομες και να κανουν σεξ..μια χαρα γινεται. Μπορει αν υπαρχει πατερας στην οικογενεια να την απορριπτει και η γυναικα αποφασισε να βρει αλλον. Η μανα αγαπη μου πριν γινει μανα ηταν και γυναικα.Και ΑΚΟΜΑ ειναι!δεν ειναι ο ρολος της μανας ο μοναδικος στη ζωη της!σταματα να εισαι εγωιστρια και ασε τη μανα σου να κανει ο.τι γουσταρει στη ζωη της οπως κανεις και συ στη δικη σου!
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς απιστία! Αν θεωρείς προϋπόθεση για την απιστία τη διείσδυση, τότε ναι, δεν μπορεί να υπάρξει από απόσταση. Για εμένα και το να μιλάς απλώς ερωτικά με κάποιον είναι απιστία.Αυτό το πράγμα που ορισμένοι λένε σε τέτοιες περιπτώσεις ότι δεν σου πέφτει λόγος και να μην ανακατευτείς δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Για τους γονείς σου πρόκειται και εννοείται ότι δε θα αφήσεις τον πατέρα σου να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Πρέπει όμως να επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου. Ο πατέρας σου πως και έτσι δεν έχει καταλάβει τίποτα;
Ναι, οκ, το πιθανότερο είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά να αντιληφθεί την απιστία πιο γρήγορα, γιατί όπως λες είναι πιο ψημένος. Δεν μπορούμε όμως να θεωρούμε δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, άρα και εδώ.Μπορεί μπροστά στον άνδρα της να είναι πολύ πιο προσεκτική, μπορεί για επαγγελματικους λόγους να περνάνε ελάχιστο χρόνο μαζί, στην τελική μπορεί να είναι χαζός. Η δυναμική του ζευγαριού είναι κομμάτι της οικογένειας. Η σχέση των γονιών μεταξύ τους επηρεάζει το όλο κλίμα. Δεν είναι κάτι εντελώς ανεξάρτητο από τα παιδιά. Ακόμα και έτσι να ήταν όμως, εγώ ακόμα και ο άνδρας μιας φίλης μου να μάθαινα ότι την απατάει - που η μεταξύ τους σχέση σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι που δε με αφορά, ούτε με επηρεάζει- θα της το έλεγα. Δε θα την άφηνα να την κοροϊδεύει ο άλλος.
Scroll to top icon