ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 21:44

Πως σώζω μια σχέση

Και όταν η μαγεία έχει σβήσει και πια δεν νιώθεις το ίδιο με πριν τι κανεις ; Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και σχεδόν 8 χρόνια. Τον αγαπώ πολύ. Θέλω να του λέω τα πάντα για την καθημερινότητα μου όμως μέχρι εκεί. Κάποιες φορές δεν αντέχω ούτε να με αγγίζει. Το ερωτικο κομμάτι χάλια. Συνέχεια βρίσκω δικαιολογίες για να το αποφύγω. Νιώθω φοβερές τύψεις. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό ; Τι καινούργια πράγματα να κάνουμε που λένε πολλοί ; Έχουμε κάνει τα πάντα σχεδόν νομίζω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει μείνει και τίποτα άλλο να κάνουμε. Δεν με ελκύει πλέον τίποτα πάνω του. Δεν τον θεωρώ πλέον ούτε όμορφο ούτε τίποτα. Είναι σαν να βλέπω έναν άγνωστο. Νιώθω απαίσια που δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό και να το αλλάξω. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αλλάξω και ποτε. Ο λόγος που δεν χωρίζω είναι επειδή απλά τον αγαπώ όσο κανέναν άλλο. Τον έχω πιο πάνω από όλους. Μου έχει σταθεί σε πολλά πιο πολύ απ τον καθένα το ίδιο και εγώ. Είμαι σε απόγνωση. Το χειρότερο συναίσθημα
8
 
 
 
 
σχόλια
Κανε λιγο υπομονη δωσε λιγο χρονο ισως να ειναι μια φαση , μην τα παρατησεις ετσι ευκολα εφοσον τον αγαπας. Συζητα μαζι του(ενταξει μην τα πεις ετσι ωμα ανθρωπος ειναι) ισως να βγαλεις μια ακρη.
Δε μένουμε με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από υποχρέωση ή από οίκτο. Το ότι δεν αντέχεις ούτε να σε αγγίζει φανερώνει πολλά. Έχεις ήδη αδειάσει. Το τυχερό σου να σου το πω απλά είναι κάπου αλλού. Σταμάτα το τώρα, όσο είναι νωρίς, για να βρεις ξανά τη χαμένη σου γαλήνη κι ευχήσου του τα καλύτερα. Καλή τύχη!!!
Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν τα έχετε κάνει όοοοοολα. Για δες: https://www.scarleteen.com/article/advice/yes_no_maybe_so_a_sexual_inventory_stocklistΓια τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω. Εξαρτάται αν πάντα ήσασταν χάλια ερωτικά αλλά σε κρατούσε το "μυστήριο", η ανακάλυψη κι η οικειότητα (πολύ σύνηθες στις γυναίκες) ή αν είχατε πυροτεχνήματα και μετά μουχλιάσατε. Το δεύτερο σώζεται, το πρώτο όχι μετά από 8 χρόνια χάλια σεξ.
Είναι σαν να βλέπεις έναν άγνωστο είπες, δεν θέλω να μ'αγγιζει ειπες, δεν τον βρίσκω όμορφο είπες. Αγαπάς την άνεση, αγαπάς την οικειότητα. Τελεία! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο δυστυχώς. Με βάση αυτά που νιώθεις, στον επόμενο που θα βρεις που θα σε στηρίζει κ θα νιώθεις οικεία θα τον έχεις ξεγράψει. Ούτε άνθρωπος σου ούτε τιποτα... Believe me... Θα χωρίσεις και θα είσαι μια χαρά γιατί έχει τελειώσει μέσα σου. Εχετε αδερφο-ποιηθεί.
Scroll to top icon