ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 22:52

Ο έρωτας έχει ηλικία;

Ο έρωτας έχει ηλικία;Νομίζω πως ναι.Αλλιώς ερωτεύεται κάποιος πχ στα 16, αλλιως στα 36 και αλλιώς απο τα 50 και άνω. πχ στα16 όλα ειναι πιο δυνατα. Η καρδιά έχει το πρώτο λογο.Στα 36 αμφιταλαντεύεσαι μεταξυ λογικής και συναισθήματος Και μετά μόνο με τη λογική προχωράς κάτι.Γενικά όσο μεγαλώνει ο ανθρωπος δύσκολα ερωτεύεται.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο,τιδήποτε είναι διαφορετικό αναλόγως της ηλικιακής κλάσης στην οποία λαμβάνει χώρα. Όσον αφορά στον έρωτα, μάλλον θεωρείς ως έρωτα τα όσα βλέπεις σε αμερικανικές ταινίες και έτσι τον περιορίζεις στις μικρότερες ηλικίες.
Λένε ότι ο δυνατότερος έρωτας είναι ο τελευταίος. Δεν ξέρω, ελπίζω έχω μπροστά μου χρόνο, αλλά μου ακούγεται λογικό... Όπως ο μελλοθάνατος νιώθει πιο ζωντανός από ποτέ.
Δεν ειναι οτι ερωτευεσαι δυσκολοτερα λογω λογικης.Τον ερωτα τον βιωνεις δεν τον σκεφτεσαι..Απλα ειναι και θεμα επιλογων, ταργκετ γκρουπ, διαθεση για γνωριμια
Scroll to top icon