ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2020 | 19:33

Θα μου έτρωγαν το παιδί.

Ντρέπομαι για τη χώρα που ζω. Πουθενά τέτοια χάλια. Φοβάμαι και ντρέπομαι. Τρέμω να κυκλοφορήσω. Είμαι έγκυος. Βγήκα μια βόλτα και πήγα κανονικά από έναν δρόμο κεντρικό. Κανείς δε μου είπε ότι εκεί έχουν μαζευτεί σκυλιά. Με κυνηγούσαν πάνω από 10 σκυλιά αδέσποτα. Πήγα να μπω μέσα σε ένα ξενοδοχείο που ήταν εκεί. Δεν πρόλαβα να πάω, με έριξαν κάτω αρπάζοντας με από το φόρεμα μου. Ευτυχώς βγήκε κόσμος. Όλα τς σκυλιά ήταν πάνω από την κοιλιά μου. Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου; θα μου φανε το παιδί έλεγα μέσα μου. Αν ανέβαζα ζάχαρο ή πίεση ; πάει το παιδάκι μου. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. Βλέπω όλες τις εξομολογήσεις του τύπου χώρισα κτλ... Όλα είναι σημαντικά, Και σε αυτές θα απαντήσω όταν ηρέμησω. Αλλά ας προβάλουμε και αλλά σημαντικά θέματα. Εσείς δηλαδή δεν ντρέπεστε για τη χώρα που ζείτε; (εννοείται πως το περιστατικό έχει καταγγελθεί).
2
 
 
 
 
σχόλια
Μου εχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, οχι από αγελη σκυλων, αλλα από σκύλο που τον εβγαζε βόλτα το αφεντικό του. Ζω εκτός. Στην Ελλάδα βεβαια εχει παραγίνει το κακο με τους ασυνείδητους. Δε φταινε οι σκύλοι, αλλα οι ανεγκέφαλοι, που παιρνουν σκυλο και μάλιστα ρατσες επικίνδυνες και μετά τα παρατανε στους δρόμους.
Scroll to top icon