ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2020 | 14:22

Μήπως δεν του αρεσα;;;

Γνώρισα ενα παιδί χθες σε ενα μαγαζί...περάσαμε πάρα πολυ ωραία μιλουσαμε ολο το βράδυ..ενιωσα ότι του αρεσα και εγω...υπήρχε κατι στην ατμόσφαιρα...ειχε αφησει την παρεα του για να μιλαει ολο το βραδυ μαζι μου...ομως ενώ ξέρει πως με λενε δεν έκανε καποια κινηση για αιτημα φιλίας ή μήνυμα...
8
 
 
 
 
σχόλια
Ή έχει ήδη σχέση, πολύ πιθανόν, ή περιμένει να κάνεις εσύ το βήμα. Εγώ πάντως δε θα έκανα βήμα στη θέση σου. Άσε το χρόνο να δείξει. Να είσαι ζεστή, αν όμως διαπιστώσεις πως παίζει κάτι με άλλη κοπέλα κράτα την επαφή σας ως φιλική.
Red lipstick Δηλαδή η ισότητα ισότητα αλλά αν ο άνδρας ενδιαφέρεται πρέπει να ψάξει. Πάλι στερεότυπα δηλαδή. Η γυναίκα δεν παίζει να ενδιαφέρεται ούτε να ψάξει; Η εξομολόγηση σε διαψεύδει.
Ανώνυμε Πριν μιλήσεις σκέψου. Η εξομολογούμενη μας πρήζει άρα εκείνη είναι που καίγεται. Όποτε ας ρίξει τους εγωισμούς της κι ας τον ψάξει. Δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει εκείνος επειδή είμαι ο άνδρας! Οι ίδιες οι γυναίκες αναπαράγουν και διαιωνίζουν τα πατριαρχικά πρότυπα για τα οποία παραπονιούνται στη συνέχεια Οποίος καίγεται στέλνει.
red lipstickΜε την ίδια λογική, η γυναίκα μπορεί να πει στον άνδρα ότι "Α εσύ μου την έπεσες άρα εσύ καιγόσουν για μένα". Ή μήπως εξυπακούεται ότι ο άνδρας καίγεται περισσότερο επειδή σκέφτεται μόνο το σεξ, άρα πρέπει να κάνει κίνηση πρώτος; (άλλο ένα στερεότυπο που δεν βαρύνει εσένα απαραίτητα).Το ενδιαφέρον είναι κάτι αμοιβαίο και σε καμία περίπτωση δεν βαραίνει μόνο τον ένα ή τον άλλον και σε περίπτωση χωρισμού μένουν ούτως ή άλλως άσχημα συναισθήματα. Αν εννοείς τώρα μόνο από μέρους της γυναίκας που έκανε κίνηση, τότε μάλλον είναι ο πληγωμένος εγωισμός.Εγώ πάσο, αλλά με τα γραφόμενά σου αναγνωρίζεις κι ότι δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ισότητα μεταξύ των 2 φύλων.
ΔΕΝ λειτουργούν όλοι μέσω σόσιαλ. Να ξαναβρεθείτε με την πρώτη αφορμή, μάλλον ενδιαφέρεται, είτε ερωτικά, είτε φιλικά. Θα το μάθεις στη δεύτερη συνάντηση.
Scroll to top icon