ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2020 | 22:49

Με τον πρώην της κολλητής μου.

Φίλες από παιδιά, από το νηπιαγωγείο ήδη. Της είχα σταθεί στα πάντα. Κι αυτή το ίδιο, δεν αντιλέγω. Έχει σοβαρή σχέση και το πάνε για γάμο. Ένα βράδυ που είχα βγει έξω με άλλη παρέα, με πλησίασε ένας πρώην της. Συγκεκριμένα τον είχε πριν 7 χρόνια, 2 ετών σχέση. Μετά γνώρισε έναν άλλον και στη συνέχεια τον τωρινό - μελλοντικό της σύζυγο. Μόνη κι εγώ καιρό, με ρώτησε πώς κι από εδώ λέω η κολλητή μου και πρώην σου παντρεύεται, πλέον δεν έχει πολύ χρόνο για μένα. Φύγαμε μαζί εκείνο το βράδυ, έγινε ό,τι έγινε, καταλαβαίνετε κι από τότε είμαστε ζευγάρι. Μόλις της το είπα με έδιωξε από το σπίτι της λέγοντάς με διπρόσωπη και μου έκοψε και την καλημέρα. Ποια; Αυτή που τη ζωή της μια χαρά τη βόλεψε και ζήλεψε που κι εγώ επιτέλους έχω μια όμορφη σχέση, με ένα πρώην που είχε 7 χρόνια πριν. Σκέφτομαι να πιάσω τον νυν της και να του τα πω όλα, μπας και βάλει κι αυτή μυαλό και αλλάξει χαρακτήρα. Εσείς τί λέτε;
8
 
 
 
 
σχόλια
Γνωρίζεστε από τα 5 σας, θα 'στε πια κοντά στα 30, αν η σχέση σας ήταν παιδί δηλαδή, τώρα θα ήταν πτυχιούχος πανεπιστημίου με βλέψεις σε μεταπτυχιακό και η πρώτη σου αντίδραση (seriously?) είναι να πιάσεις τον μέλλοντα σύζυγό της να του τα πεις "όλα"; Και ποια όλα είναι αυτά; Και με ποιον απώτερο στόχο (σου); Κοίτα, δε με πείθεις. Ή τρολάρεις ή έχεις αφήσει τα ζουμερότερα κομμάτια της ιστορίας απ' έξω, γιατί δεν σε βόλευαν στην ΜαρθαΒουρτσική αφήγηση.
Οκ αβολη κατασταση. Ας το δουμε λιγο αντίστροφα. Η φιλη σου να ηταν με εναν πρωην σου. Ειναι κπ αβολο (το λιγοτερο). Δε μπορει να μην το βλεπεις. Πρεπει να καταλαβεις οτι της ηρθε απότομο κ σαφώς κ δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ζηλειας απο πλευράς της. Δε σε κατηγορώ, μην παρεξηγηθώ. Απλα δες κ την πλευρα της, αυτό λεω. Ειναι τετοια η περιπτωση που ειναι δυσκολο να διατηρηθεί κ η φιλια σου μαζι της κ η σχεση σου με το παλικάρι. Το να τα πεις στον νυν της το βρισκω κατινιά, σορι κιολας. Δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου. Ηξερες οτι διακινδυνευεις τη φιλια σας (ή τουλαχιστον θα επρεπε να το ξερεις), εκανες την επιλογη σου (δεν το κατακρίνω), οποτε δεξου κ εσύ τη δικη της.
Όχι. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα στον νυν. Η όλη διένεξη αφορά εσάς τις δύο και όχι αυτόν. Αυτός έχει όλη τη ζωή μπροστά του να μάθει ποια γυναίκα επέλεξε να έχει δίπλα του - δεν θα περιμένει να το μάθει από σένα. Συν τοις άλλοις, μπορεί στο τέλος να τον βρεις με το μέρος της γυναίκας του και όχι με το δικό σου. Το θέμα είναι λεπτό. Δεν ξέρω το backgroundτης σχέσης τους (πόσο έντονη ήταν, πόσο την επηρέασε κλπ). Προσπάθησε να της (ξανά) μιλήσεις ήρεμα και πολιτισμένα κάνοντας την να καταλάβει πως νιώθεις και ότι δεν είχες άλλα κίνητρα (ζήλια, εκδίκηση κλπ) από πίσω.
Scroll to top icon