ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2020 | 03:45

Κατσαρίδα

Δεν είχα έρθει ποτέ αντιμέτωπος με κατσαρίδα και έχει τύχει τώρα κάτι μέρες τα βράδια να τις βρίσκω μπροστά μου μέσα στο σπίτι και δε μπορώ καθόλου έχω τρομερή φοβια. Φοβάμαι ότι έτσι όπως κοιμάμαι θα πέσει καμία στο κεφάλι και πολλά τέτοια και με έχει αγχωσει πολύ το πράγμα. Κατανταω να κοιμάμαι με ανοιχτό φως επειδή ξέρω ότι δε βγαίνουν στο φως. Τι να κάνω; Τα τρία ως γνωστόν δε κάνουν τίποτα έχω ρίξει 3 φορές και στη πολυκατοικία κάθε 3 μήνες κάνουν απολύμανση δε μπορώ να το καταλάβω αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει το θαυματουργό τζελ που μπαίνει στους μεντεσέδες κι ησυχάζεις για ένα χρόνο. Νομίζω στην Ελλάδα το πουλάνε και στα φαρμακεία (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω ονομασία).
Θα ρίξεις από λίγο πετρέλαιο, 4 σταγόνες τη φορά ως μια δόση, σε όλα τα σιφώνια του σπιτιού σου. Επίσης στο στόμιο του νεροχύτη κουζίνας και μπάνιου. Μόνο αυτό θα σου δώσει ουσιαστική λύση. Επανάλαβε τη διαδικασία ανά 3μηνο π.χ. Μην το αμελήσεις. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon