ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2020 | 15:57

Κρίμα..

Είχα μία σχέση παραπάνω από 3 χρόνια, η οποία πίστευα ότι θα φτάσει μακριά. Είχα ονειρευτεί να κάνω οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο.. πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τέτοιο συναίσθημα. Ωστόσο, εκείνος ήθελε να επιστρέψει στο χωριό τον γονιών του για να ζήσει και είχε την απαίτηση να τον ακολουθήσω. Εγώ δεν μποροούσα για πολλούς λόγους ένας από τους οποίους ήταν η επαγγελματική μου καριέρα που με το ζόρι έχτισα εδώ που μέναμε . Πίστευε ότι όλα ήταν δικαιολογίες και πως αν τον αγαπούσα θα τον ακολουθούσα παντού, σα να ήθελε να με βλέπει να μαραζώνω.Αποφασίσαμε λοιπόν απο κοινού να χωρίσουμε μιας και βλέπαμε πως δεν είχαμε τα ίδια όνειρα. Έχει περάσει 1μιση χρόνος από τότε, διατηρούμε επαφές, φιλικές καθαρά, μιλάμε μια στο τόσο για τα νέα μας και σε γιορτές κλπ χωρίς να αναφέρουμε τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή (που από μεριάς μου δεν υπάρχει και τίποτα).Το προηγούμενο Σάββατο, παντρευόταν και βάφτιζε το παιδάκι τους ένα ζευγάρι φίλων ( κοινή τότε παρέα) και ο πρώην μου ήταν κουμπάρος. Εγώ ήμουν καλεσμένη από τους φίλους και εννοείται πως πήγα. Με τον πρώην μου μιλήσαμε πολύ, ήταν η πρώτη φορά μετά από 1μιση χρόνο που συναντιόμασταν από κοντά, και η χημεία δεν είχε φύγει ήταν σα να γνωριζόμασταν από την αρχή και το πρόσεξαν πολλοί. Χθες μιλούσα με έναν φίλο από την παρέα και μου έλεγε πόσο λάθος κάνουμε που δεν είμαστε μαζί και πως ταιριάζουμε και αυτό φαίνεται πολύ. Δεν ξέρω αν ήταν βαλτός αλλά το σκέφτηκα και γω. Ίσως απλά μου λείπει η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως να χαμε και την δικιά μας οικογένεια και να ζούσαμε αγαπημένοι. Κρίμα που δεν θα συμβεί αυτό..
6
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν ,εσύ εννοειται πως τον θέλεις και φαίνεται και είσαι διαθέσιμη να κάνεις πράγματα!όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις εσύ την κίνηση επανασύνδεσης,αυτός και η εμμονή του στην επιλογή του οδήγησαν σε αυτό το σημείο,για εμένα αν θέλει ακόμα και είχατε ακόμα αυτή την χημεία όσο λες ,θα φανεί από την στάση τόπο εδώ και πέρα,αν θέλει θα προσπαθήσει και θα είναι πιο συγκαταβατικός , σεβόμενος και εσενα!είναι παγίδα το να σκέφτεται συναισθηματικά αλλά είναι και λογικό ,σε νιώθω!δες το όμως λογικά και ψυχρά!
Ωραία όλα αυτά, θεωρώ πως κάνεις ένα λάθος: κρατάς ακόμη επαφές στα πλαίσια ενός αχρείαστου ''πολιτισμού''. Και όσο κρατάς επαφές, ''μένεις εκεί''. Και όσο μένεις εκεί, χάνεις τη ζωή σου. Αν νιώθεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου, και αν νιώθει και εκείνος ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του, βρείτε λύση. Διαφορετικά, κόψτε το τελείως, είναι καραγκιοζιλίκι.
Ξερεις κατι?Δεν ειναι γιατι δεν πηγες εσυ και δεν τον ακολουθησες,για μενα ειναι οτι αυτος ηταν τερμα απολυτος να περασει η δικη του γνωμη,χωριο και παλι χωριο,χωρις να προσπαθησει και ο ιδιος και μαζι να βρειτε μια λυση που θα βολευε και τους δυο,εφοσον μας λες οτι ειχατε χημεια κλπ.Θεωρω οτι εκεινος εγκατελειψε πρωτος.Εσυ απλα ειπες οτι δεν γινεται λογω της δουλειας σου,εκεινος ομως δεν το παλεψε περισσοτερο,να βρειτε μια μεση οδο,εφοσον σαν ζευγαρι ησασταν μια χαρα.Και κατι αλλο,το να συνεχιζετε να μιλατε ακομα και στο φιλικο,για μενα δε σας βοηθαει να προχωρησετε παρακατω,εσενα κυριως,γιατι ο αλλος δεν ξερουμε τι μπορει να κανει.Μπορει αυριο κιολας να κανει σχεση,αν δεν εχει κανει ηδη.Θα σου ελεγα να αραιωσεις επαφες,να μη μιλας,να κοψεις μαζι του και λιγο λιγο να προχωρησεις παρακατω για σενα.Εκεινος που σε θελει γυρναει τον κοσμο αναποδα.Το χωριο ρε μαλακα θα του ελεγα εγω το ξαναβρισκεις,ανθρωπο ομως θα ξαναβρεις?Με τη χημεια αυτη που ειχατε θελω να πω.Αν παλι βλεπεις οτι και οι δυο νιωθετε πραγματα και οτι δεν εχει χαθει ολο αυτο που ειχατε,θα σου ελεγα να κανετε μια προσπαθεια αν γινεται κατι να ξαναφτιαχτει,αν υπαρχει καποια πιθανοτητα να ειστε μαζι.Δεν ξερω αν το θελετε και οι δυο,ας δωσετε μια ευκαιρια.
Βγάλε από τη σκέψη σου όλα αυτά και κοίτα μπροστά. Αυτός ήδη έκανε οικογένεια από δική του επιλογή κι εσύ όσο αναπολείς το παρελθόν θα αφήνεις ευκαιρίες να χάνονται. Σκέψου το βαθιά και θα καταλάβεις τί εννοώ. Ας πρόσεχε στον καιρό. Ελπίζω, αν και δεν το πιστεύω, δε μοιάζεις τέτοιος άνθρωπος με όσα γράφεις, να μην έχεις στο μυαλό σου πιθανή επανασύνδεση, γιατί αυτό θα είναι καθαρά εκμετάλλευση. Θα σε έχει απλά για ανανέωση στα πλαίσια του γάμου του κι εκείνος θα περνά καλά. Ίσως το έχει στο μυαλό του. Φρόντισε το μέλλον σου λοιπόν και μην υποκύψεις, αν τυχόν προβεί σε τέτοια κίνηση και το τονίζω το "αν". Καλή τύχη!!!
Η αγάπη σας δεν ήταν τόσο δυνατή τελικά, για να βρείτε μια μέση λύση. Με τη δική του λογική αν σε αγαπούσε, ας ερχόταν αυτός στην πόλη να μείνετε μαζί αντί να πας εσύ στο χωριό του ως απόδειξη αγάπης. Κοινώς μπούρδες. Κόψε κάθε επαφή μαζί του (φιλική, τυπική) και προχώρα παρακάτω. Ήδη έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο για μια τελειωμένη κατάσταση. Το αντιλαμβάνεσαι άραγε;
Scroll to top icon