ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2020 | 10:04

Ερώτηση

Καλημέρα και όμορφη Κυριακή! Ποιά εξομολόγηση ήταν η ωραιότερη που έχετε διαβάσει και σας έκανε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ποιά δεν θα ξεχάσετε ποτέ γιατί σας άγγιξε ;;;
10
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θυμάμαι απο πιο παλιες εξομοληγησεις αλλα θυμαμαι την πιο πρόσφατη...''και ομως προσπαθώ...'' μ'αρεσε αυτη.Γιατι για κάποιο λόγο μου θύμισε κάτι.Anyway ελπίζω να τα καταφερε.εστω και λίγο.
Δεν θα αλλαξουμε κ κοσμοθεωρια αλλα οταν διαβαζεις για σοβαρα προβληματα υγειας και απο κατω να ασχολουνται με το κινητο του γκομενου ξερω γω λες οχι..Αλλα μεχρι κει..
Με είχε αγγίξει μια εξομολόγηση ενός εικοσαχρονου κοριτσιου, της Στεφανιας, που αντιμετώπιζε ενα σοβαρό θεμα υγείας. Αυτή η αθωότητα στον λογο της αλλά και η συνειδητοποίηση πόσο άδικη είναι μερικές φορές η ζωή με κάποιους ανθρώπους.
Δεν θα ξεχασω ποτέ την εξομολογηση της κυρα-δασκαλας,με αγγιξε πολυ,και εκεινη που ηταν απο τις ωραιες εξομολογησεις ηταν αυτη που εγραφε μια κοπελα εκ βαθεων για τη ζωη της,αλλα ηταν τοσο ζωντανη η περιγραφη,συγκλονιστικη και αυτη.
Scroll to top icon