ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2020 | 13:39

Έτσι ειναι

Πρώτα βγάζουμε σ έναν άνθρωπο τον χειρότερο του εαυτό και μετά του λέμε αλλαξες
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ συμφωνώ πάλι με αυτο,υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται ''κακοί'' γιατι κάποιοι αλλοι του έφτασαν σε αυτο τοσημείο.Υπάρχει και ενα οριο για τον καθένα μας Οταν σε πιεζει/πιέζουν συνεχως,οσο και καλός ή υπομονετικος να εισαι ,θα σπάσεις.
Φυσικα κ υπαρχουν οι περιπτωσεις (οπως λενε οι απο πανω σχολιαστες) που απλα μιλαμε για εκδηλωση του πραγματικού εαυτού του ατόμου. Απ την αλλη ομως, υπαρχουν ανθρωποι που συνεχεια δοκιμαζουν τα όρια σου. Κ οταν δεν αντεχεις αλλο κ (ξε)σπας, σε δειχνουν με το δαχτυλο κ σε βγαζουν κακο ή σου λενε οτι άλλαξες, σκοπίμως αγνοώντας τη δικη τους συμβολή. Ετσι ειναι.
Καταπιέζεις τον εαυτό σου και αυτός κλωτσάει βγάζοντας τα χείριστα στην επιφάνεια ,σταμάτα να σε καταπιέζεις και θα γυρίσεις στους κουλ ρυθμούς σου.Φύγε από ότι σε καίει σου τρώει τη ψυχή
Οχι ολες τις φορες.Καποιοι δεν αλλαζουν με την καμία,θελω να πω μενουν απαραλλαχτοι,ουτε καλος ουτε κακος εαυτος τους βγαινει,μενουν με αυτον τον ιδιο τον προβληματικο εαυτο τους.
Ο χειρότερος εαυτός ΣΟΥ είναι δικός ΣΟΥ.ΕΣΥ τον βγάζεις, δε σου τον βγάζει άλλος.Είναι οι δικές ΣΟΥ αντιδράσεις, σε ο,τι σου συμβαίνει.Μη τα ρίχνουμε σε άλλους, πλιζ.
Scroll to top icon