ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2020 | 16:31

Δε συμπαθώ τη νύφη μου.

Δεν αντέχω ούτε να τη βλέπω. Είναι η γυναίκα του αδερφού μου. 1 χρόνο παντρεμένοι. Θεωρώ ότι του πέφτει πολύ λίγη εμφανισιακά, κοινωνικά κλπ. Αυτός πάλι το έχει καταλάβει, αλλά τηρεί μια στάση μετριοπαθή. Περιμένω πότε θα έρθει η ώρα να κάνω τη δική μου οικογένεια και να φύγω από το σπίτι, ώστε να μην τους βλέπω κάθε Σαββατοκύριακο που ως συνήθως τρώμε όλοι μαζί. Κι όπως και να έχει μια νύφη μες στο σπίτι δεν παύει να είναι ξένη ψυχή.
7
 
 
 
 
σχόλια
Η πλάκα θα είναι να παντρευτείς και να λεει τα ίδια η πεθερα σου για εσένα.Γιατί όμως νιώθεις τέτοια αρνητικά συναισθήματα; Δεν γράφεις κάπου οτι σου έκανε κάτι συγκεκριμένο, οπότε δε δικαιολογείται η απέχθεια σου αυτή με λογικά επιχειρήματα. Αρα το πρόβλημα εχει να κάνει με εσενα την ίδια και με ποια εσωτερικά κριτήρια κατατάσσεις τους ανθρώπους. Εμένα βασικά μου βγάζεις μιζέρια και καθε φορά που συναντώ τέτοιους χαρακτήρες φτυνομαι και κανω τρεις κύκλους για να διώξω τη γρουσουζια που εκπέμπουν.
Δως μας και κανά άλλο στοιχείο, εκτός από την εμφάνιση και την κοινωνική κατηγορία. Για να είναι πιο ολοκληρωμένο το κουτσομπολιό.Σεις όμως τι εμφάνισης και κοινωνικής προέλευσης είστε; Από μικρή στα γκολφ των 18 οπών;
Μήπως τη ζηλεύεις ενδόμυχα που αυτή παντρεύτηκε κι εσύ είσαι καμία γεροντοκόρη; Πολλή χολή διακρίνω άνευ λόγου κι αιτίας. Μέτρια, ξένη ψυχή. Λες και ο αδερφός σου θα ρωτήσει εσένα με ποια θα ξαπλώνει στο κρεβάτι του. Άντε περαστικά σου.
Scroll to top icon