ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2020 | 23:24

Χθες γύρω στις 11..

..το βράδυ, σε μια συζήτηση με την σχέση μου, την μακροχρόνια σχέση μου, ειπωθηκε μια κουβέντα που μου ξεκλείδωσε το μυαλό. " Δεν μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις ασφάλειας- εμπιστοσύνης" . Πιθανώς και ισχύει σε σημαντικό βαθμό. Στα 20+3 έτη μου, δεν μπορώ να πώ οτι έχω γνωρίσει κάποιο άτομο που να το νιώσω κοντά. Γνωριμίες και φιλίες που είχα ήταν εφήμερες,επιφανειακές ή δούναι και λαβείν. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν επιζητώ κάτι περισσότερο απο ένα άτομο που θα μπορώ να μιλάω και να περνάμε ωραία μαζί. Είμαι σε μια φάση ολοκλήρωσης σπουδών, εργασιακής αβεβαιότητας, σχέσης με απόσταση. Το μπαλκόνι μου έχει φοβερή θέα στη θάλασσα, αλλά άραξα μόνος. Καλό βράδυ Σαββάτου!
3
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και μπορείς. Θέλει χρόνο και κόπο.Και πάνω απ' όλα, ωριμότητα και από τις δύο πλευρές. Στα 23 ακόμα ψάχνεστε να προσδιοριστείτε. Στα 30 κι εσύ και το άλλο μέλος της σχέσης ενδέχεται να είστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι.
Scroll to top icon