ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2020 | 16:40

Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι!

Είμαι σε σχέση. Εγώ 25 αυτός 30. Κάνω μεταπτυχιακό, δε δουλεύω, αυτός ναι. Δεν έχει χρονο ποτέ για τίποτα. Μεσα στη βδομάδα δε βγαίνουμε ούτε μια βόλτα. Σάββατο δουλεύει και Κυριακή κοιμάται όλη μέρα. Σέβομαι την κούραση του αλλά και αυτή δεν είναι κατάσταση. Δεν παίρνει καν άδεια. Εγώ θέλω να πάω Θάσο στο εξοχικό μου για κανένα μπάνιο αλλα δεν μπορεί να έρθει ούτε για ενα σκ.. Οπότε σκέφτομαι να πάω με μια φίλη. Μου λέει όμως δεν είναι δυνατόν ενώ έχουμε σχέση, να φύγεις. Είμαι όλη μέρα μεσα σε ενα σπίτι, ασχολούμαι με το μεταπτυχιακό, κάνω δουλειές, μαγειρεύω, καθαρίζω.Εχω κάποιες κοπέλες που γνώρισα εδώ, βγαίνουμε απλά που κ που. Είμαι απο Θεσσαλονίκη και αντιδράει μέχρι κ στο να πάω να δω τους δικούς μου και τις παρέες μου εκει. Είμαι λάθος; είμαι παράλογη; δηλαδή τι πρέπει να κάνω; να κλειστώ μέσα και να ξεχάσω τα πάντα; είμαι μπουχτισμένη απο το διάβασμα του μεταπτυχιακού.. Είναι τόσο παράλογο να περάσω λίγες μέρες με μια φίλη εφόσον δεν μπορεί; σχέση έχω ή φυλακισμένη είμαι; Να σημειώσω ότι του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Στη θέση του δε θα αντιδρούσα αν μ έλεγε κάτι τέτοιο.. Συν ότι σε ότι σκεφτώ του το προτείνω.. Ασχέτως που πάντα η απάντηση π θα πάρω είναι αρνητική!
4
 
 
 
 
σχόλια
Να περασεις υπεροχα στο εξοχικο σου στο νησι αυτο με τις τελειες παραλιες..Η θεσσαλονικη δεν παλευεται καλοκαιρι..Αυτον δεν τον σχολιαζω καν γιατι δεν θελω να εκφραστω ασχημα..
Το οτι δεν εχει χρονο για να διατηρήσει τη σχεση το προσπερναω γτ δεν το βρισκω βασικο εδω. Το βασικο ειναι οτι σε περιορίζει λες κ εισαι ανήλικο κ ειναι ο μπαμπας σου. Τι παει να πει δε σ αφηνει να πας κπ με φίλες ή ακόμα χειροτερα στην οικογενεια σου? Αυτο θελεις απο τη σχεση σου? Να είσαι σε μια γυαλα κ να μη μπορείς να αναπνεύσεις? Διεκδικησε τα αυτονόητα.
Φυσικά και θα πήγαινα στο εξοχικό μου για μπάνιο καλή μου, πόσο μάλλον έξτρα για το λόγο του ότι δε μου αφιερώνει καθόλου χρόνου. Άνθρωπος είσαι κι εσύ. Μη σε θεωρήσει δεδομένη. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon