ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2020 | 15:31

30

Στα 30 μου πλέον έχω 8 χρόνια προϋπηρεσία σε αυτό που κάνω.Δε μπορώ να βρω κάτι να είναι ανθρώπινο .Μένω με τη κοπέλια μου δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά ποτέ.Εχω κουραστεί να ψάχνω για ένα περιβάλλον που να μπορώ να κάτσω πάνω από 2χρονια χωρίς να μου δημιουργεί ψυχαναγκασμους και άσχημα συναισθήματα καταπίεσης η γραφικότητας .Είμαι σε μια φάση απελπισίας στην οποία δουλεύω σε δυο δουλειές στις οποίες καμία δεν έχει μέλλον και τα λεφτά ίσα που φτάνουν να ζησω.Δυο δουλειές η μια να συμπληρώνει τις μέρες που δεν έχω στην άλλη .Έχω γίνει μάστορας σε αυτό που κάνω δε πουλάω μεταξωτές κορδέλες ,απελπίζομαι όμως ,παίρνω τα ίδια με πιτσιρίκια που ξεκινάνε τώρα .Δε λέω καλά κάνουν και τα παίρνουν .Εμένα όμως που έχω φάει τόσα χρόνια σε αυτό και ζω χωρίς βοήθεια δε θα πρέπε να μου δίνουν κάτι παραπάνω ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα οπως το εχω βιωσει εγω ολοι κοιτανε ποσο κερδος τους φερνεις συγκριτικα με αλλους. Αν προσφερεις οσο ενας καινουργιος θα σου δωσουν τα ιδια αν τους αποδιδεις παραπανω θα σου δωσουν παραπανω γιατι θα σε θελουν αφου ο μισθος ειναι παντα ποσοστο του κερδους και δε τους λεει τιποτα ποση προυπηρεσια εχεις. Εγω δουλευω 14 χ και μολις τα 2 τελευταια πηρα αυτα που ηθελα μετα απο πολυ δουλεια και αλλαξα και εταιρεια. Καλη τυχη σου ευχομαι.
Tο θέμα αγαπητέ μου, για μένα, είναι ίσως πιο απλό. Πιστεύεις στον εαυτό σου, στις ιδέες σου και τις ικανότητές σου; Ναι; Οk λοιπόν. Βγαίνεις στη γύρα και τις προσφέρεις. Αν είναι καλές, αργά ή γρήγορα κάποιος θα τις αξιολογήσει, θα τις υλοποιήσει και θα σε αμοίψει ανάλογα για τις επόμενες, είτε οι ιδέες σου είναι για μεταξωτές κορδέλες είτε είναι για πολύπλοκα τεχνικά θέματα. Απλό κι αληθινό. Τα υπόλοιπα είναι για όσους ξεκινάνε τις μέρες τους ψάχνοντας την ιδανική διαφωνία ή τη γκρίνια, είτε για όσους θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους ή να κατσικωθούν στο σβέρκο κάποιων άλλων.
Αφού έτσι έχει η κατάσταση στο μισθολογικό κομματι βεβαίως όπως και στο ασφαλιστικό, θέλω να πω δεν είναι μόνο στη δική σου δουλεια αυτό που περιγράφεις. Εδώ είναι ατομα που ξέρω με παραπανω χρόνια απο σένα και παίρνουν σαν να ξεκινάνε τώρα. Είναι πολλά επιμερους. Θα πω μονο επειδή φαίνεσαι δύσκολος άνθρωπος γενικά, δεν μπορείς να κατσεις πανω απο δυο χρόνια μας λες κάπου διχως φθορά συγκρούσεις κλπ, θα σου έλεγα γιατί δεν ψαχνεις αλλου? Θα στο πουν πολλοί. Αλλά στην παρούσα φαση ουτως εχόντων των πραγμάτων απλα συμβιβαζεσαι.
Scroll to top icon