ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2020 | 17:35

η μανα μου ....

σε μένα το παίζει σαλεμένη κι όταν είναι μπροστά άλλοι η την παίρνουν τηλέφωνο μιλάει λογικότατα . σε εμένα ξέρει να το παίζει μόνον τρελεγκο ??? ευχαριστώ που με συμβουλεύετε παιδιά δε σας ξεχνώ σας θεωρώ φίλους πραγματικά .αυτά που με συμβουλεύετε αδυνατώ να τα εφαρμόσω γιατι έχω εμπόδιο την άρνηση της μάνας μου σε ολα. φυσικά που ρωτάτε για συγγενείς μου έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη . παντα εγώ καταλήγω να τρελαίνομε κι να μπλέκω στα άδυτα της παράνοιας της κι στα δικά μου κολλήματα . να είστε όλοι καλά κι ευχαριστώ απ καρδιάς.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγερα σε αγαπαμε και σε θελουμε εδω! :) Καταλαβε το.Και να μπεις κανονικα να σχολιαζεις οπως σχολιαζες,μου λειπουν τα αυθεντικα σου σχολια.Ξαναγυρισε σε παρακαλω αν εσυ θελεις βεβαια,μου λειπει η παρουσια σου ησουν παντα η αυθεντικη φωνη.Αν θελεις.Μεινε οπως θελεις.Μην φυγεις.Λοιπον καταλαβαινω απολυτα τι ζεις,μεγαλωσα με τετοια μανα,δεν ειχα κανεναν να με βγαλει απο εκεινη την πραγματικοτητα ,πιστεψε με ειχα πιστεψει οτι τελικα εκεινοι εχουν δικιο τα κανουν σωστα και εγω εκανα λαθος,ειχα πιστεψει τη νοσηρη μου πραγματικοτητα ως τη μονη πραγματικοτητα.Μπορεις να παρεις τηλ τη δωρεαν γραμμη στηριξης τουλαχιστον να μιλας να τα βγαζεις απο μεσα σου?Να μιλας καπου βρε παιδι μου να σου φευγουν οι εντασεις της ημερας,να μην τα κρατας μεσα σου και να μην μπουκωνεις με ολα αυτα.Ειναι προβληματικη περιπτωση που θελει καποιον/καποιαν τελωσπαντων να ερθει και να σωσει εσενα και απο την αλλη να ρυθμισει τη μαμα σου.Ρυθμιση θελει πιστευω απο εναν ειδικο.Βεβαια δεν προκειται να το παραδεχτει ποτε,μην το περιμενεις.Δε θελω να χαθεις στα αδυτα της παρανοιας,μην πας εκει,μεινε σε εκεινα που σε ευχαριστουν στα τραγουδια και στις βολτες,δεν ξερω αν μενεις και στην πολη μου,αληθεια το λεω θα ερχομουν εγω η ιδια να βοηθησω.Βλεπω τα ωραια τραγουδια που ανεβαζεις.Θελω να σε βλεπω οσο γινεται χαρουμενη.Στην κοινωνικη υπηρεσια μιλησες?Δεν μπορει να μιλησες και να μη βοηθησαν.Καλα οτι θελεις εσυ και οτι νιωθεις θα κανεις.Μην τα βαζεις μεσα σου.μεινε εδω με μας να μας γραφεις,να σχολιαζεις,οτι σου αρεσει.Να σαι καλα αγερα μου!Στελνω την αγαπη μου! :)
Scroll to top icon