ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2020 | 20:40

Διαπίστωση

Χαζογκόμενες για το κρεβάτι βρίσκει κάθε άντρας όσες θέλει αν είναι λίγο ευπαρουσίαστος και γνωρίζει ελληνικά, γυναίκα για σχέση είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η εξομολόγηση είναι για τα πανηγύρια τελείως. Απλή διαπίστωση πάντως: αν είχε γραφεί από άτομο γένους θηλυκού, θα είχε αντιμετωπιστεί με πολύ μεγαλύτερη ''συμπάθεια'' χωρίς να ριφθεί ο λίθος του αναθέματος.
ΧΑΧΑΧΑ τερμα ασχετη η εξομολογηση.Ποια σχεση ρε φιλε?Την ανυπαρκτη?Η΄ μηπως την ελευθερη σχεση?Η΄ εννοεις σχεση σαν παντρεμενοι?Ξεκοληστε τα μυαλα σας επιτελους.Αυτες οι ταμπελες μας εφαγαν και αυτοι οι διαχωρισμοι.Φιλε βαλε αναζητηση στο Google τα χαρακτηριστικά που θέλεις να εχει μια γυναίκα για σχέση και θα σου βγαλει το εξής: "YOU WILL DIE ALONE"οποτε αλλαξε μυαλα,προλαβαινεις :)
Φίλτατε, οι Κυριακάτικοι Νew York Times μέσω ενός γνωστού μου ζήτησαν να σου μεταφέρω το ενδιαφέρον τους για αναδημοσίευση στην επόμενη έκδοση επιλεγμένων σημείων της εξομολόγησής σου. Τους απάντησα πως θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την UNICEF μιας και η εξομολόγησή σου αποτελεί πλέον παγκόσμια πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά.Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά...Καλή η κληρονομιά δε λέω, αλλά μήπως να βγάζαμε κανα ψιλό πρώτα;
Scroll to top icon