ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 17:58

Πρώτο μήνυμα

Λοιπόν είναι ένα αγόρι από τη σχολή μου που μου αρέσει υπερβολικά πολύ. Πριν ένα χρόνο περίπου, τον είχα κάνει follow στο Instagram έκανε back και μάλιστα είχε αντιδράσει σε 2 story μου αλλά χωρίς να υπάρξει συζήτηση. Τον έχω πετύχει μερικές φορές να με καρφώνει αλλά γενικά έχουμε ανταλλάξει ελάχιστες κουβέντες από κοντά γιατί δεν έχουμε κοινές παρέες. Αν και είμαι πολύ ντροπαλό άτομο πήρα την απόφαση να του στείλω κάτι μπας και γίνει κάτι μεταξύ μας ή τουλάχιστον να προσπαθήσω ρε παιδί μου. Πείτε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να στείλω ή να απαντήσω σε κάποιο story του ωστε να μην καρφωθώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αναλογα το στορυ του να του εβαζες ενα σχολιο,πχ μαρεσει πολυ εδω αυτο ή μια ατακα τυπου "καλοπερνας βλεπω" κατι τετοιο.Σε αναρτηση του δηλαδη να σχολιασεις αναλογα με το τι ανεβασε,δεν ξερω τι ανεβαζει συνηθως.Να κανεις ενα σχολιο.Η΄ στελνεις ενα μηνυμα γενικης υλης πχ τι κανει μιας και εχετε μιλησει κιολας απο κοντα και αρα γνωριζεστε.Για να ξεκινησεις κουβεντα να σου απαντησει κλπ.Αν απαντησει.
Scroll to top icon