ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2020 | 17:46

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!!!!

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, γιατί πέρασα εκεί που πάντοτε ονειρευόμουν. Νομική στην Αθήνα. 18.975 μόρια. Δύο χρόνια προετοιμασίας, και διάβασμα 5 ωρών καθημερινά έχουν ήδη ανταμειφθεί και με το παραπάνω. Δεν ξέρω αλλά από το πρωί που βγήκαν τα αποτελέσματα, ακόμη δεν έχω σταματήσει να κλαίω από χαρά. Πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω στης δυνάμεις μου, και στον εαυτό μου και για αυτό φταίνε και οι γονείς μου, που με πίεσαν πολύ, πλέον κατάλαβα ότι το έκαναν από καλό, και τους ευχαριστώ πολύ. Γιατί πίστεψαν σε μένα και μαζί με αυτούς πίστεψα και εγώ σε μένα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Συγχαρητηρια και καλη αρχη! ! (ψιτ,αξιζεις και χωρις την αποδοση υπο πιεση των γονιων σου που λες,γιατι εσυ η ιδια εγραψες,εσυ η ιδια διαβασες,εσυ η ιδια κοπιασες,το ολο εγχειρημα ειναι αποκλειστικα δικη σου νικη! Ευχομαι τα καλυτερα και να περασεις ομορφα τα χρονια που ερχονται,να εισαι καλα!) (υ.γ. να μας γραφεις να μας λες τα νεα σου,μου χουν λειψει εξομολογησεις φοιτητων :) )
Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου και να θυμάσαι πάντοτε αυτό: "Έχε το κεφάλι ψηλά και τα πόδια σου στη γη"...Για να μη σου μετατραπεί στο μέλλον η επιτυχία σε έπαρση. Να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή σου εύχομαι και καλή σταδιοδρομία!!!
Οι γονείς είναι το Α και το Ω στις επιτυχίες ενός νέου τουλάχιστον μέχρι την εφηβεία. Η συνετή πίεση, οι από κοινού στόχοι και η υποστήριξή τους είναι πολύ σημαντικές συνιστώσες. Αυτοί που αφήνουν τα παιδιά τους ανεξέλεγκτα στο όνομα της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και του νεωτερισμού είναι κάτι μπαχαλάκηδες που δεν πέτυχαν ποτέ τίποτα στη ζωή τους και μεταδίδουν την τεμπελιά τους και στα παιδιά. Καλή φοιτητική ζωή.
Scroll to top icon