ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2020 | 14:21

....

Σιχαθηκα την "φιλη" την επικριτική, αυτή που θα σου δώσει την συμβουλή χωρίς να την ζητήσεις( η οποία συμβουλή προφανώς και είναι βουτηγμένη στην υποτίμηση και την ειρωνία), αυτή που θα υποτιμήσει τη δουλειά σου , αυτή που συγκρίνει ζωές !!!, αυτή που καποτε υπήρξε το θύμα και τώρα γίνεται ο θύτης ,αυτή που επειδή έτυχε να της προσφέρουν κάποια οικονομική ανεση οι γονείς της ζητά να απολογηθείς για την δική σου οικονομικη κατασταση!!?!! ( και ομως...). Aυτή που θα σου πει ψέμματα (τα οποία εχεις επιβεβαιώσει) για υποτιθέμενες καταστασεις μόνο κ μόνο για να παινεψει τον εαυτό της. Τον πραγματικό λόγο μονο αυτή τον ξέρει..Ομως το ψεμα προυποθέτει καλή μνήμη.... Αυτή γενικότερα που ξερνάει την ανασφάλεια της πάνω στους αλλους.. Και οχι το θεμα δεν ειναι η συγκεκριμένη "φιλη" διοτι ανθρωποι ειμαστε και μπορει να γινουμε κακοι χωρις να το θέλουμε. Μπορει να εχουμε θεματα με τον ευατο μας και να ψαχνουμε ενα ατομο σχετικα ανεκτικο και ευάλωτο με χαμηλη αυτοπεποίθηση για να αδειασουμε την αρνητικότητα μας. Το θέμα λοιπόν δεν είναι εκείνη αλλά ΕΓΩ! Εγώ που δεν αντέδρασα, εγώ που φοβήθηκα !! ακομη και να πω ενα απλο οχι!! εγώ που δεν έχω μάθει να είμαι διεκδικητική και να θέτω τα όρια μου !εγώ! Ομως πλεον πρεπει να μην φοβαμαι , πρεπει να μεγαλώσω, πρεπει να πατησω στα ποδια μου. Πρεπει να με αγαπήσω λιγακι.!!!. Μου το χρωστάω. Μου ευχομαι να τα καταφέρω..Θελω να τα καταφερω!!! Θα τα καταφέρω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα σε συμβούλευα να ξεκόψεις από τη συγκεκριμένη φίλη, χωρίς επεξηγήσεις. Ο καθένας ακούει αυτά που θέλει να ακούσει, οπότε κι εξηγήσεις να της δώσεις θα τις παραποιήσει και θα τις στρέψει εναντίον σου για να είναι η ίδια από πάνω. Εξάλλου, γνωρίζει πολύ καλά το πόσο τοξική είναι μαζί σου, απλά βρήκε το κατάλληλο θύμα για να εκτονώνεται. Βάλε ένα τέρμα σε αυτή τη "γεμάτη δηλητήριο" φιλική σχέση κι ας την να αναρωτιέται το λόγο. Ίσως ταρακουνηθεί λίγο ως άνθρωπος για να μάθει τουλάχιστον να σέβεται!!! Καλή τύχη στη ζωή σου!!!
Scroll to top icon