ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 00:01

Πόσο ακόμα;

Κοντεύει χρόνος που χωρίσαμε.Ξέρω ότι ήταν σωστή η απόφαση που πήρες και ας ήταν λάθος ο τρόπος.Ξέρω ότι έχεις προχωρήσει και παρόλο που έκρινα την επιλογή σου στην αρχή καταλαβαίνω ότι δεν μου πέφτει λόγος.Ξέρω (εκ των υστέρων) ότι τον τελευταίο καιρό δεν πολυθέλαμε ο ένας τον άλλον.Αφού τα ξέρω όλα αυτά και τα βλέπω όλα τόσο λογικά γιατί σε σκέφτομαι κάθε μέρα;Γιατί σε βλέπω στον ύπνο μου;Γιατί κλαίω ένα χρόνο μετά;Πότε περνάει όλο αυτό;Υγ, Όλοι λένε ότι θα μου περάσει όταν βρω τον επόμενο, αλλά ούτε θέλω, ούτε βρίσκω, ούτε και μ' αρέσει η λογική αυτού του φαύλου κύκλου *πληγώνομαι-βρίσκω άλλον για να μου περάσει-πληγώνομαι κ.ο.κ.*
5
 
 
 
 
σχόλια
Προφανως θελει το χρονο του για να καταλαγιασει ολο αυτο.Δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα,ο καθενας το διαχειριζεται αλλιως.Απλα πρεπει να προσπαθησεις να βγεις απο την αρνηση και να αποδεχτεις τα γεγονοτα ως εχουν,για να μπορεσεις να πας παρακατω.Παντως αν ολο αυτο εχει αρνητικες επιπτωσεις ακομα μετα απο ενα χρονο στην καθημερινοτητα σου(π.χ. στην δουλεια σου) και νιωθεις οτι δεν μπορεις να το διαχειριστεις καλο θα ηταν να ζητησεις βοηθεια απο καποιον ψυχολογο.Απο κει και περα δεν θεωρω πως πρεπει να ψαξεις να βρεις καποιον για να ξεπερασεις τον προηγουμενο οπως σωστα λες και εσυ.Ειναι λαθος για τοσο πολλους λογους τοσο για σενα οσο και για τον αλλον.Οταν θα εχεις ξεπερασει τον χωρισμο μονο τοτε θα εισαι σε θεση να κανεις μια καινουρια υγιης σχεση.Επισης δεν μπορεις να σκεφτεσαι πως σε καθε σχεση στο τελος θα πληγωθεις.Απο καθε σχεση οπως και αν καταληξει παιρνεις κατι ομορφο στην πορεια και απο καθε χωρισμο κανεις την αυτοκριτικη σου και γινεσαι καλυτερος σαν ανθρωπος και σα συντροφος για την επομενη σχεση σου.Καλη τυχη και καλη δυναμη.
Κάθε χωρισμός ειναι μια απώλεια και υπαρχουν καποιες φάσεις που περνάμε οχι με την ίδια σειρα και οχι ολοι. Άρνηση/Θυμός/Διαπραγμάτευση/Κατάθλιψη/Αποδοχή. Ο χρονος που λέμε έχει να κανει με την αποδοχή, οτι δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, δεν μπορείς να κανεις κάτι διαφορετικό για να αποτρέψεις την κατάσταση, απλα τη δέχεσαι και προχωρας παρακάτω. Αρχίζουμε καινούρια πραγματα και επιστροφη στην κανονικότητα. Δεν είπαμε κατ'αναγκη να κανεις αλλη σχέση αμέσως, απλα πάρε το χρονο σου και δες με τι θα σου αλλάξει η διάθεση και το κόλλημα αν θες στο παρελθον. Πολλοί το ρίχνουν στη δουλεια για να ξεχαστούν άλλοι βρίσκουν άλλα ενδιαφέροντα. Βρες κάτι να επιστρέψεις στην κανονικότητα σου αυτο ειναι το ζητούμενο, οχι κατ αναγκη η σχέση. Πολλές φορες το εσως σχέση δημιουργεί τα αντίθετα αποτελεσματα, θελω να πω η νέα σου σχέση ακριβως επειδή δημιουργείται για το λογο να ξεχαστεις απο τον πρωην, πληρώνει ολα τα σπασμένα της πρωην σχέσης.
Καλή μου κοπέλα δε θα βρεις άλλον για να ξεπεράσεις τον προηγούμενο. Θα βρεις άλλον γιατί απλά ήρθε η κατάλληλη στιγμή που επιτέλους έχεις μπροστά σου το πρόσωπο εκείνο που σε κάνει να μη σκέφτεσαι καν τον προηγούμενο. Και πίστεψέ με, είναι το πιο όμορφο συναίσθημα... Να ξυπνάς μια μέρα και να λες: "Αυτός ο άνθρωπος νιώθω πως με κάνει να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου". Μέσα από την εξομολόγησή σου βλέπω ένα άτομο με ενσυναίσθηση, που έχει απαριθμήσει στο μυαλό του τους λόγους που την έφτασαν στο χωρισμό. Προβλέπω όμορφα πράγματα που έρχονται!!! Μην κάνεις το λάθος να σκέφτεσαι το παρελθόν και να συλλέγεις άθελά σου την αρνητική ενέργεια του σύμπαντος!!! Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon