ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 00:12

Αναπληρώτρια-Νησί

Ειμαι αναπληρώτρια δασκάλα και εδω και 4 χρονια δουλευω σε σχολεία στην Αθήνα. Φέτος μου εχει μπει η ιδέα στο μυαλό να βαλω ως πρώτες επιλογές νησιά παρολο που ξερω οτι αν δηλωσω Αθήνα θα με παρουν.. Δισταζω ομως γιατι σκεφτομαι οτι ο χειμωνας σε ενα νησι θα ειναι δύσκολος και υπάρχει και το ενδεχόμενο να ειμαι μονη μου αν δε βρω παρέα εκει..Παρέες στην Αθήνα εχω και περναω μια χαρα απλά θα ήθελα να το δοκιμάσω σαν έμπειρια καποια στιγμη στη ζωη μου και μιας και είμαι ελευθερη και σχετικα νεα σκέφτομαι γιατί οχι τωρα? Βεβαια δεν ξερω.. Αλλοι παρακαλανε να τους παρουν Αθήνα κι εγω θα δηλώσω οικειοθελώς να πάω στου διαόλου το κέρατο?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα μου άρεσε να ζω σε νησί. Αυτή η ομορφιά, η χάρη, η γαλήνη, η θάλασσα που σε ηρεμεί... Άλλη αίσθηση... Προσωπικά θα το έκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία. Ξέρω επίσης εκπαιδευτικούς που η τύχη τους άνοιξε όταν πήγαν στο νησί. Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά ήθελα να το πω. Λάβε υπόψη σου όλες τις παραμέτρους και πάρε την απόφαση που σου λένε η καρδιά και το μυαλό σου. Καλή σχολική χρονιά!!!
Scroll to top icon