ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 08:49

ροζ βιντεο

Δεν κρύβω πως ολο αυτο με την Τουνη και το ροζ βιντεο με εχει τρομαξει.Ειχα διαφορους συντροφους πριν τον καλο μου,που οι περισσοτεροι αποδειχθηκαν μαλακες...κλασικα.Δεν εχω τραβηξει ποτε ουτε φωτογραφια ..Μόνο μια φορα με την τοτε σχεση μου κοντα στα 2 χρονια για πλακα μεταξυ μας απο το δικο μου κινητο ..που το ειδα μονο εγω γιατι ντρεπομουν για το σωμα μου να το δει ο τοτε συντροφος και το εσβησα.Αλλα ποτε δεν ξερεις...αν σε εχουν τραβηξει χωρις να το ξερεις και το δειχνουν μεταξυ τους,αν σε εχουν ανεβασει σε κανα πορνοσαϊτ και δεν εχεις παρει γραμμη;;Κι αν το παρεις γραμμη τι κανεις;;Ειναι τραγικο να συμβαινουν τετοια πραγματα.Η κακομοιρα η κοπελα , εχασε και τη σχεση της εξαιτιας αυτου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σοβαρά τώρα ; Ο τρίτος που τραβάει το βίντεο ήταν κρυμμένος κάπου δηλαδή και δεν τον είχε δει; Όχι να βγάλουμε και την τουνη αθώα επειδή κάποιες κάποιες πιστεύουν ότι μπορεί να πάθουν το ίδιο και παίρνουν το μέρος της.
Σε όλους μπορεί να συμβεί. Σε όλες και όλους. Κανείς δεν εξαιρείται από τις πιθανότητες.Γιατι το ενα ειναι να βιντεοσκοπηθεις εν γνωση σου αλλα ο αλλος μετα να τα χρησιμοποιησει ανηθικα και εσυ να μην ηξερες οτι θα τα χρησιμοποιουσε ετσι ή οτι θα εφτανε ποτέ να κανει κατι τετοιο και το αλλο ειναι οταν δεν γνωριζεις.Εκει ειναι που δεν ξερεις οτι ο αλλος σε καταγραφει και οτι ναι μετα το διαρρεει στο διαδικτυο ή σε ατομα άλλα ή σου καταστεφει τη ζωη.Ηξερα φιλη που ειχε γυρισει ενα βιντεο με το τοτε αγορι της.Χωρισαν με εκεινον και μετα απο καιρο γνωρισε εναν αλλον,ε το τοτε αγορι της πηγε και την εθαψε κλπ στον νυν της με βιντεο κλπ δε θυμαμαι αν απειλουσε την ιδια οτι θα τα δειξει στο φιλο της και τελικα του τα εδειξε,θελω να πω καμια φορα γραφουμε κατι απο μονοι μας,οι περισσοτεροι θα εχουμε ττραβηξει μια φωτογραφια/ενα βιντεο,απο κει και περα που θα καταληξει το περιεχομενο,κανεις δεν ειναι σε θεση να το γνωριζει.Ποιος θα το εχει,αν θα το σβησει,αν θα το στειλει μετα αλλου,εχουν γινει πολλα και γινονται ναι.Το θεμα ειναι να ξερεις να φυλαγεσαι ή αν τραβας που λεμε βιντεο και φωτο μετα να τα σβηνεις ωστε να μην μπορουν να ανακτηθουν απο αλλους.
Είναι όντως τραγικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.Όσον αφορά στη σχέση της όμως, ευτυχώς που την έχασε, γιατί ο συγκεκριμένος προφανώς δεν ήταν κατάλληλος για σύντροφος. Αφού δεν της στάθηκε σε όλο αυτό, δεν αξίζει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon