ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 02:01

Σεξουαλική παρενόχληση.

Πριν λίγο καιρό έχασα τη δουλειά μου. Ο προϊστάμενος της γυναίκας μου γνωρίζοντας αυτή μας την αδυναμία την παρενοχλεί σεξουαλικά με πολύ άσχημο και χυδαίο τρόπο. Έχουμε δύο παιδιά κι αυτή τη στιγμή μας βοηθούν οι γονείς μου. Προσπαθώ να συγκρατηθώ και να βρούμε μια άμεση όσο γίνεται λιγότερο επώδυνη λύση από το να ασκήσω άλλους είδους κυρώσεις. Σκέφτομαι να πιάσω τον ίδιο και να τον απειλήσω ότι θα τα πω όλα στη γυναίκα του και τα παιδιά του σε περίπτωση που το συνεχίσει ή προχωρήσει σε απόλυση, μιας και η σύζυγός μου είναι άριστη στη δουλειά της. Έχω αποδείξεις μέσω μηνυμάτων για την παρενόχληση. Τί μου προτείνετε; Η κατάσταση έχει γίνει πολύ σοβαρή.
5
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να το ξεκαθαρίσει η γυναικα σου. Ίσως το αφησε να εξελιχθεί από φοβο μη χασει τη δουλειά της. Δυστυχως χειροτερεύει πάντα.Κάνε λίγο υπομονή και προσπαθήστε να το λύσετε διπλωματικά χωρίς δικηγόρους και υπερβολές. Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αλλά ξεκάθαρη στάση.Πιστεύω οτι στην πραγμ
Σε δικηγορο για τα περαιτερω ή στην αστυνομια να λαβετε ασφαλιστικα μετρα.Ο τυπος μπορει να γινει επικινδυνος.Καλυτερα να πας πρωτα στην αστυνομια,και να μην πας απο κοντα που λες να του τα πεις κλπ γιατι ολο αυτο αυτος μπορει να το χρησιμοποιησει εναντιον σου οτι τον απειλησες κλπ και να σου κανει μηνυση.Σε δικηγορο με τα μηνυματα και απλα ζητας οτι σου επιτρεπει ο νομος.
Συγκέντρωσε τις αποδείξεις και πήγαινε σε δικηγόρο. Μην τον ενοχλήσεις εσύ, θα το στρέψει εναντίον σας. Δικηγόρος και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του! Καλή τύχη.
Scroll to top icon