ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2020 | 10:30

Δεν ξέρω τι θέλω

Είμαι μια φοιτήτρια 22 χρονών και τώρα τελιώνω το μάστερ μου και θα ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό αλλά δεν είμαι καθόλου έτοιμη να πάω επειδή νιώθω ότι δεν θα τα βγάλω πέρα καθώς δεν είμαι πολύ δυναμική ως χαρακτήρας και δεν κάνω εύκολα φίλους. Οι γονείς μου με απονθαρρύνουν να πάω εξωτερίκο επειδή θέλουν να βρώ δουλειά στον κλάδο που τέλειωσα επειδή δεν έχουν άλλα χρήματα να πληρώνουν για σπουδές. Θέλω πάρα πολύ να πάω εξωτερίκο αλλά κάτι με τραβά πίσω. Έχει 5-6 χρόνια που με βασανίζει αυτό το θέμα και δεν τόλμω να πάω εξωτερίκο λόγω των ανασφαλειών και των φόβων μου επειδή άκουσα πολλές περιπτώσεις φοιτητών που πήγαν και δεν τα κατάφεραν η έπαθαν κατάθλιψη. Δεν ξέρω αν θα νιώσω έτοιμη να πάω αλλά αν νιώσω έτοιμη να πάω, θα πάω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πρότεινα τα εξής.1) Σκέψου πάρα πολύ σοβαρά τους λόγους που θες να πας στο εξωτερικό.2) Αν θεωρείς μετά από αυτήν την ενδοσκόπηση ότι ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου είναι να πας εξώ, πάρε το απόφαση να πας. Το να αποφασίσεις να μείνεις εδώ από φόβο είναι λάθος. Στην χειρότερη θα γυρίσεις πίσω σαν βρεγμένο γατί, αλλα΄θα έχεις πάρει το ρίσκο που ήθελες.3) Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις σπουδές, μπορείς να πας για δουλειά ή να ψάξεις κάποια υποτροφία.4) Είτε πας είτε όχι προσπάθησε να κάνεις κάθε μέρα πράγματα που σε τρομάζουν για να διευρύνεις το comfort zone σου ^_^Καλή πολύ καλή τύχη!
Scroll to top icon