ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2020 | 10:07

ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Ειμαστε 267 και το σαββατο κλεινουμε ενα χρονο..ειχαμε πει οτι θα βγουμε για ταινια κ φαγητο κ τα εξοδα τα βαζει αυτος.Χθες μου ειπε οτι δεν εχει λεφτα επειδη τα χαλασε κ να παμε ή στο εξοχικο του για σκ που ειναι οι γονεις του ή στο πατρικο μου που ειναι οι δικοι μου.Του ειπα οτι δεν ειναι σωστο να ταζει κατι εφοσον δεν μπορει να το κανει γιατι ο αλλος το περιμενει κι ειναι ασχημο να μη γινεται. Μου ειπε "με εκανες σκουπιδι, νιωθεις καλυτερα τωρα;" κ του απαντησα "εσυ που ταζεις κ δεν το κανεις νιωθεις καλυτερα?" Δεν το συνεχισαμεΕιναι παραλογο που δεν γουσταρω να κανω επετειο με τους γονεις μας; Ειναι παραλογο που απο τις αρχες του μηνα ελεγε θα κανουμε κ θα ρανουμε κ τωρα λεει δεν εχω λεφτα κ ξενερωνω; Δεν εχει λεφτα να παμε για ενα φαγητο αλλα λεφτα για διοδιο κ βενζινες πηγαινελα εκτος αττικης εχειΜου χει σπασει τα νευραΗλιθιος!!!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν γουσταρεις πραγματικα τον αλλον και μια σοκολατα να σου φερει και λιγο παθιασμενο σεξ γιορταζεις μια χαρα επαιτιο..Ωστοσο μην τον λες ηλιθιο δεν εκανε και κατι τρομερο..Να μιλατε ομορφα και με σεβασμο για τα ταιρια σας. Ακομα και οταν σας χαλανε τα χατηρια . Ενηλικες ειστε οχι 15χρονα. Ημαρτον.
Το παλικάρι έχει το δικαίωμα να ξοδέψει τα λεφτά του όπως κρίνει αυτός. Βέβαια από την άλλη, αν στο έταζε εδώ και καιρό και εφόσον είχε συμφωνηθεί και από τους δύο εξ αρχής ότι θα πληρώσει εκείνος για την έξοδο σας, είναι λογικό να ξενερώνεις. Εσύ όμως εργάζεσαι? Έχεις κάποιο εισόδημα? Εκτός και αν τα δικά σου λεφτά τα χρησιμοποιήσατε κάπου αλλού από κοινού και συμφωνήσατε ότι την επέτειο θα την πληρώσει εκείνος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να του πεις ευθέως τι σε ενόχλησε.Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να γιορτάσω επέτειο μαζί με γονείς ή πεθερικά. :/ :/ #definitelynot Εκτός κι αν ακολουθήσετε τη συμβουλή της "caravan" να πάτε στο εξοχικό σαν εκδρομή μιας που είναι καλοκαιράκι και βγαίνετε για την επέτειο άλλη φορά οι δυο σας. Τέλος, θα συμφωνήσω και με τον "ενας ακόμη άγνωστος." να μην πιάνεσαι από πολλές υποσχέσεις. Και γενικά να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από τον οποιονδήποτε γιατί στο τέλος απογοητεύεσαι μόνο εσύ.
Άντε κι εκείνος τα έφαγε τα λεφτά. Εσύ είσαι άνεργη; Λεφτά δεν έχεις;Από που κι ως που τον βρίζεις και μάλιστα για "επέτειο" 1 έτους; Που είναι η υποστήριξη σου τώρα που είναι ταπί; Από που κι ως που πρέπει να σε βγάλει έξω εκείνος και όχι εσύ; Επειδή είναι ο άνδρας κι έτσι συμφωνήσατε;
Scroll to top icon