ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2020 | 18:26

Είπαν ότι ο άντρας αποφασίζει πότε και ποιά θα παντρευτεί.

Συζητούσαμε και δυο από την παρέα είπαν ότι έτσι είναι. Πως μπορεί να επιλέξει για γάμο ένας άντρας μια κοπέλα αν δεν τον θέλει; Από κοινού αποφασίζουν αν θα προχωρήσουν δεν μπορεί ο άντρας μόνος του χωρίς να θέλει η κοπέλα. Μια γνωστή μας ήταν σε σχέση και όταν της έγινε πρόταση γάμου είπε όχι. Τι εννοούνε οι ποιητές όταν λένε ότι είναι στο χέρι του άντρα;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εννοούν πολύ απλά ότι έναν άνδρα μπορεί να τον θέλουν διάφορες, να βγαίνει με διάφορες, να κάνει σεξ με διάφορες, αλλά στο τέλος θα παντρευτεί εκείνη που είναι η σωστή και διαισθάνεται ότι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια. Δεν είναι όλες για σχέση ούτε όλοι.
Το αν μια σχέση θα εχει προοπτικες για μια πιο σοβαρή δέσμευση ή ακομη οτι θα καταλήξει σε γάμο είναι κάτι που αποφασίζουν και οι δύο. Στην περίπτωση των γνωστών σου αυτοί παίρνουν ως δεδομένο οτι η κοπέλα "καίγεται" για γάμο, κτλ. Ο καθένας μπορεί να λεει ο,τι θέλει όμως το τι συμβαίνει στη ζωή του στην πραγματικότητα ειναι αυτό που εχει σημασία.
Εννοούν ότι η σχέση "σοβαρεύει" όταν συναινεί ο άντρας. Αλλιώς παραμένει "χαλαρά" κο αν η άλλη δεν θέλει έτσι ή το καταπίνει ή χωρίζει. Σαφώς και οποιοσδήποτε μπορεί να αρνηθεί, όποιου φύλου, δεν εννοούν αυτό.
Scroll to top icon