ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2020 | 22:29

Απών και ξανά απών

Άφησα τον εαυτό μου στα χέρια του, τον αγάπησα τον σεβάστηκα , τον εμπιστεύτηκα και τώρα για άλλη μια φορά μαζεύω κομμάτια. Αυτός; Με κεράτωνε , είχε παράλληλη σχέση με άλλη, τώρα ακόμα μαζί της είναι, κάθε βράδυ με έκανε να είμαι στα πατώματα προσπαθώντας να δω τι έκανα λάθος... Χθες περίμενα να έρθει να του δώσω τα ρούχα του και μια εξήγηση τουλάχιστον γιατί μέχρι τώρα δεν σταμάτησε να μου λέει ψέμματα.. Φυσικά ούτε τηλέφωνο ούτε ακρόαση.. Μην φέρεστε τόσο σάπια σε ανθρώπους που σας δείχνουν την αγάπη τους, άμα δεν μπορείτε να τους αγαπήσετε τουλάχιστον πείτε τους την αλήθεια και μην τους κοροϊδεύετε! Ψυχή έχουν.. Δεν είναι τούβλα!
6
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι σαν πυρακτωμένη ράβδος χρυσού: λίγοι αντέχουν να την κρατήσουν στα χέρια τους, γιατί πονάει υπερβολικά- κι εν τέλει την πετάνε στον επόμενο.
Ράβδος χρυσού -> έχει αξία, κανεις δεν θα την πετούσε στον άλλον. Θα προτιμούσε να μείνει κολλημένος με τη ράβδο, καποια στιγμη θα έβγαινε. Το δύσκολο με την αλήθεια δεν είναι να τη μάθεις αλλά να την αποδεχτείς.
Απλα ηταν πολυ λίγος για σένα και τόσο μα τόσο άκυρος απο το πως σου φέρθηκε (+αλλες βρισιες που δεν μπορω να γράψω). Ολοι λιγο πολυ το έχουμε πάθει αυτο που λες. Εύχομαι να ανασυγκροτηθεις και να προχωρησεις παρακατω. Σου αξίζουν όμορφα πραγματα. Η ειλικρίνεια δύσκολο στοιχημα, δεν το κατέχουν ολοι, δεν έχουν τα κοτσια, φεύγουν και ουτε φωνη ουτε ακρόαση. Εύχομαι να σαι καλα να το ξεπερασεις.
Μη τούβλα, που απευθύνονται σε τούβλα - καταλαβαίνεις ότι συνεννόηση δεν θα υπάρξει. Προσπάθησε να βρεις ανθρώπους παρόμοιας... σκληρότητας με τη δική σου.Πέτα τα ρούχα και μην ασχοληθείς ξανά.
Με πολλή αγάπη θα σου πω να κοιτάξεις να γίνεις καλά, να επουλώθουν μέσα σου όσα έγιναν με τον ελάχιστο δυνατό χρόνο και κόπο και πλέον να τσεκάρεις πιο εξονυχιστικά τους ανθρώπους που βάζεις στη ζωή σου.Η συναίσθηση καλλιεργειται (ή όχι) σε πολύ μικρότερη ηλικία, αλλιώς απλά θα προσεξουν μόνο για τυχόν συνέπειες.
Scroll to top icon