ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 11:45

Μαλλον κανω κατι εγω λαθος

Που πηγαν οι αντρες;Τους πατησε το τρενο;Δεν μπορει κατι δεν παει καλα.Πραγματικα θεωρω οτι ειμαι πολυ εμφανισιμη κοπελα και δεν το λεω ετσι,μου το λενε και ολας.Αλλα δνε ειναι εκει το ποιντ.Δεν κανω κατι αν δε μου κανει ο αλλος το κλικ.Ετσι και μου το κανει ομως θα δωσω πολλα θα προσπαθησω να τον κερδισω.Και επειτα ειναι ο χαρακτηρας.Σημασία,τρυφεροτητα,να μην υπαρχει μιζερια,εποικοινωνια,να περναμε ομορφα μαζι,να κανουμε τις πλακες μας,να μην υπαρχει υπερβολη πουθενα,να κανουμε διαφορετικα πραγματα και να υπαρχει μια δοση τρελας.αυτα θελωδε το κηνυγαω να το βρω ομως οταν ερχεται ενας ανθρωπος στον δρομο μου και με ενδιαφερει και το δειχνω και εν τελει ολα περιστρεφονται γυρω απο το σεξουαλικο κομματι τοτε παιδια δεν υπαρχει νοημα.Μου εχει λειψει καποιος να μου φερθει ομορφα,να με αγκαλιαζει,να με κανει να νιωθω ομορφα.Και εχω κουραστει να σκεφτομαι αν θα μου στειλει,αν ενδιαφερεται,γιατι με γραφει.Οι αντρες οι αληθινοι καπου χαθηκαν.Γιατι το μονο που συναντω ειναι ανωριμα αγορακια που δεν ξερουν τι θελουν και πως το θελουν.
8
 
 
 
 
σχόλια
Υπαρχουν,απλα χανονται μεσα στο γενικο πληθος.Υπομονη να εχεις να ψαχνεις,καμια στιγμη και το τρενο φτανει στον προορισμο του.Απλα ειναι οι φασεις της ζωης μας,το timing παιζει εξαιρετικα το ρολο του,για παραδειγμα εσυ μπορει να εισαι σε φαση ολων αυτων που μας γραφεις και ο αλλος να ειναι τερμα αλλου.Ενταξει επομενο ειναι αυτο.Δεν τα βρισκουμε ολα σε ολους.Δεν υπαρχει το πληρες πακετο καπου,μεγαλος μυθος.Απλα εχεις εναν ανθρωπο μπροστα σου με καποια θετικα και καποια αρνητικα οπως ολοι μας και εκει πανω ερχεται το στοιχημα του να συμπλευσετε μαζι.
Η αγκαλιά και πόσο μάλλον η ερωτική, θεωρείται βάλσαμο και φάρμακο. Μέχρι να βρεθεί, αγκαλιάζουμε και δίνουμε φιλάκια στον εαυτό μας. Ματς μουτς. Όντως και για μένα παίζει σημαντικό ρόλο η τρυφερότητα, η επικοινωνία και το ψυχικό δέσιμο για αρχή.
Θες να σου πω κάτι. Η πεθαρά μου έχει μεγάλο και γκλάμορους κύκλο γνωριμιών. Ε, λοιπόν ΟΛΕΣ οι κυρίες λένε ότι αγκαλιές, φιλιά κλπ είναι μόνο στις αρχές. Και πράγματι δίδονται με το σταγονόμετρο, πολύ σπάνιο να πέσεις σε κάποιον που να τα κάνει συνεχόμενα, ακόμα και σε εξαιρετικές σχέσεις. Έχω καταλάβει ότι δεν αποτελεί αντρικό τρόπο επικοινωνίας (ούτε πι gay τα κάνουν μεταξύ τους), το θεωρούν πάρεργο, ότι γίνεται για ικανοποίηση γκρίνιας ή ως προκαταρκτικό.Κοίτα λοιπόν άλλα σοβαρά κριτήρια που κρίνουν την δημιουργία ευτυχισμένης σχέσης και αναπλήρωσε το κενό των παραπάνω αγκαλιών αλλιώς (παιδιά, σκυλιά κλπ). Βαβαίως και υπάρχουν άντρες, αλλά ολέον είναι αρκετές γυναίκες 30+ με "το πακέτο", και εκείνοι έχουν τεράστια περιθώρια επιλογής.Έτσι είναι η εποχή.
Scroll to top icon