ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2020 | 19:37

Κάποια συμβουλή ! Τι κάνουμε τώρα

Λοιπόν θα μπω γρήγορα στο θέμα! Έχει δυο μήνες είμαι με ένα παιδί όλα καλά μέχρι στιγμή ! Είναι η πρώτη του σχέση που κάνει και εμένα η δεύτερηΠριν λίγες μέρες Μαλωσαμε για ένα θέμα και γύρισε και με είπε ότι νιώθει ότι τον πιέζω ( εννοώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν το κάνω γιατί ούτε γενικά κάτι κάνω ούτε λέω κάτι ) ότι μάλλον δεν ξέρει δεν είναι έτοιμος για σχέση, δεν ξέρει κτλ! Συζητήσαμε λίγο και ηρέμησαν κάπως τα πράγματα μαθω υπήρχε μια σειρά από παρεξηγήσεις! Αλλά από την άλλη δεν ξέρω αυτά που με είπε ότι δεν ξέρει μάλλον άμα είναι έτοιμος για σχέση κτλ με έβαλε σε ιδέες ότι μάλλον μπορεί να μην θέλει ( αλλά γιατί μένει ; ) τώρα αυτές τις μέρες είναι λίγο διαφορετικός όπως μιλάμε οι βγαίνουμε!Απλά δεν ξέρω όμως ! Τι να κάνω δεν θέλω να συζητήσω κάτι για να μην λέει ότι τον ξανά πιέζω κτλ αλλά δεν μπορώ να κάθομαι και να περιμένω να δω πως θα πάει γιατί στεναχωριέμαι κιόλας !
3
 
 
 
 
σχόλια
Αχου τα μωρέ, πόσο είστε; 15; Χαλάρωσε και ζηστο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μην πιέζεις τα πράγματα. Μάλλον το παιδί κομπλαρει κιόλας γιατί είναι η πρώτη του σχέση. Δως του χρόνο!
Απλα θα εξηγηθεις οτι δεν τον πιεζεις. Δεν μπορεί εσυ να είσαι μία χαρά και αυτός συνέχεια να λέει με πιέζεις και με πιέζεις. Μήπως το οικογενειακό του περιβάλλον τον πιέζει και επειδή δεν μπορεί να ξεσπάσει εκεί, ξεσπάει πάνω σου? Μπορεί. Κοίταξε παρεξηγήσεις μπορεί να υπαρχουν όμως μετα απο συζήτηση καταλαβαίνεις ποιος κατάλαβε λάθος κλπ. Οποτε μετα τη συζήτηση δεν υπάρχει λογος να συνεχίζει αυτός το ίδιο "με πιέζεις". Σα να έχει ενα κόλλημα. Έτσι το εξέλαβα όπως διάβασα τα όσα εγραψες. Δεν μπορεί να είναι η πρωτη του και καλά σχέση και να φέρεται έτσι. Και το συζητησατε και αυτός εκεί. Ε απλα αφού δεν ξέρει πως είναι οι σχέσεις κλπ και τι να κανει, γιατί δεν αφήνεται να μαθει? Αυτό θα του έλεγα εγώ. Ζηστο και οπου σε παει βρε παιδι μου και ΑΣΕ τα με πιέζεις για εκεί που σε πιέζουν πραγματικά. Έτσι να του πεις. ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon