ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2020 | 10:20

Δεν της φαινόταν καθόλου

Στο σέξ,θέλει να χρησιμοποιούμε πολύ τολμηρό λεξιλόγιο γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα.Έχω πάθει πλάκα,δεν μου 'χει ξανατύχει κάτι τέτοιο.Απ'το παρουσιαστικό της και από τη συμπεριφορά της κατά τ'άλλα,δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου ότι σ'αυτό το θέμα είναι έτσι.Στη φάση αυτή,μεταμορφώνεται στην κυριολεξία,νομίζεις ότι βλέπεις έναν άλλο άνθρωπο.Το πρόβλημα είναι ότι εγώ κομπλάρω πολλές φορές και χαλιέμαι,γιατί νομίζω ότι δεν είμαι καλός σ'αυτό που ζητάει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι άνθρωποι έχουμε κάποιους ''ρόλους''. Στην κοινωνική μου ζωή και στην εργασία μου, πρέπει να παίξω ένα ρόλο. Αν κάποιος βγάλει συμπέρασμα από αυτό το ρόλο για το πώς λειτουργώ και ενεργώ στην προσωπική μου ζωή, είναι απλά για τα πανηγύρια.
Διαβάζω το κείμενο και ψάχνω το πρόβλημα ... μέχρι που φτάνω στις τελευταίες σειρές που λες ότι το πρόβλημα είσαι εσυ. Συγκεντρώσου της αρέσεις και επέλεξε εσένα!Υ.Γ Σε περίπτωση χαμηλής αυτοεκτίμησης και αν νιώθεις γενικά ανεπαρκής προτείνω ψυχολογο
Συμβαίνει σε ανθρώπους που ντρέπονται να εκφραστούν στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή, στο σεξ που αποτελεί την απόλυτη έκφραση εγγύτητας και οικειότητας να πηγαίνουν στο άλλο άκρο. Μην ανησυχεί, και αυτό ρόλος είναι. Αφησε τον εαυτό σου ελεύθερο... :)
Πρόκειται για θέμα στο οποίο κατεξοχήν ισχύει ότι "τα φαινόμενα απατούν". Το ίδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για τους άνδρες. Κοίτα να το απολαύσεις που έχεις μια κοπέλα απελευθερωμενη και άσε τα κόμπλεξ!
Χαχαχα :) ελα μωρε το σεξ πανω απολα ειναι απελευθερωση,ελεος με τα κομπλεξ πια!Απελευθερωσου κι εσυ και ζηστο!Αφου σου δινεται ρε η ευκαιρια εσυ κωλωνεις?Αντε ζηστο εκει περα και απολαυστε το και ασε τις βλακειες κομπλαρεις κλπ κλπΑν στο σεξ δεν απελευθερωθεις με τροπο που να θες να ζησεις οτι σου ερχεται με απωτερο σκοπο την ηδονη,και θελω να πω οτι αν δεν τα κανεις στο σεξ ολα αυτα (και μπραβο της που τα κανει η δικια σου,εγω θα σουε εριχνα ξυλο αμα ημουν αυτη ετσι και μου ελεγες οτι κομπλαρες ελεος) που θα τα κανεις?Σε ρωτω.Στο μαγειρεμα ή στη φασινα θα σου βγει αυτη η απελευθερωση της ηδονης?Ζηστο αντε αντε!
Scroll to top icon