ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2020 | 22:44

ερωτεύτηκα τον κολλητό του.

Δεν ξέρω πως μου συνέβη. Ένιωσα μια απερίγραπτη ταύτιση σε όλα, ένα πολύ περίεργο feeling. Είναι τόσο αχαρτογράφητα νερα για εμένα και δεν ξέρω πραγματικά πως να συμπεριφερθώ και πως να δράσω.Προφανώς δεν διαννοούμαι καν να μιλήσω σε κανέναν, ούτε να μπω ανάμεσα. Αλλά πλεον έχουμε αρχίσει να κάνουμε παρέα όλοι μαζί, η ταύτιση εξακολουθεί να μεγαλώνει και εγώ κάθε μέρα τον έχω όλο και πιο έντονα στο μυαλό μου. Τι άλλο θα με βρει το 2020?
4
 
 
 
 
σχόλια
Η ταύτιση με τον κολλητό είναι περισσότερη απο όση εχεις με το αγόρι σου? Μήπως απλα δεν σε κάλυπτε κι εψαχνες εναλλακτικές? Γιατί όταν σε καλύπτει κάποιος δεν λες πωπω ταυτιστηκα πλήρως με εκείνον. Να ταυτιστεις σε απόψεις να το καταλάβω. Στο ερωτικό όμως? Ηταν ηδη τελειωμένο και απλα εσυ βρηκες κάτι να καλυφθεις? Κάτι να μην είναι σαν τον δικο σου? Ψαχνεσαι γενικά? Ρωταω γιατί αμα είσαι χορτατος που λένε δεν ψαχνεις να φας του αλλου το φαι. Αρα η σχέση σας δεν ηταν 100% για σένα τουλάχιστον. Γιατί αν ήταν δεν θα μας εγραφες αυτά εδώ. Λοιπον το χω ξαναπει μια γνώμη έχω για το παράλληλο/κέρατο όπως θέλεις πες το, οταν φτάνετε να παιζετε παραλληλο παιχνιδακι με αλλους ειτε ελευθερους ειτε οχι και να ξενοπηδάτε, δηλαδή στο σημείο χωρίς επιστροφή, να εχετε τα κοτσια να το παραδεχτειτε οτι δε γουσταρετε αλλο τη σχεση/το γαμο σας και να χωρίζετε. Όχι να γυρνάτε πίσω στη βολεμένη σας θολή πραγματικότητα. . .Απο μενα περαστικα λοιπον. . .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon