ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2020 | 15:07

Καθόλου αγαπητέ άγνωστε Χ

Το ότι φοράω φουστάνι, δεν σημαίνει ότι θέλω να σου δειξω τα κάλλη μου.Σημαίνει ότι αυτο πουλάνε τα καταστήματα στη χώρα μου, αυτό αντέχει η τσέπη μου να αγοράσω, αυτό μου άρεσε και αυτό με βόλεψε, με αυτό ανταποκρίνομαι στο dress code της εργασίας μου.Κανείς δεν σου δίνει το δικαίωμα να με κυνηγάς 20' στο δρόμο, να φωνάζεις ακατάληπτες λέξεις στη γλώσσα σου, να με κάνεις να φοβάμαι και να έχω εφιάλτες τις νύχτες.Κοίτα με όσο θες, κι εγώ θα σε κοιτούσα αν μου άρεσες κι αν δεν ησουν ο ΤΡΟΜΟΣ.Μη με κυνηγάς, όμως, γιατί όσο προσπαθείς να με βλάψεις, να είσαι σίγουρος ότι άλλο τόσο θα το προσπαθήσω να το κάνω κι εγώ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Διαφωνώ σε ένα σημείο με τον συλλογισμό σου. Και να θέλεις να δείξεις τα κάλλη σου, δεν έχει κανείς δικαίωμα να σε παρενοχλεί κυνηγώντας σε στο δρόμο.Όλα αυτά που λες περί μαγαζιών, τιμών κλπ τα βρίσκω λίγο ανόητα να σου πω την αλήθεια. Η αγορά δόξα τω θεώ είναι πλήρης. Όσο αντέχει η τσέπη σου ένα κοντό φόρεμα, αντέχει και ένα μακρύ. Επιλογή σου είναι να αγοράσεις το κοντό. Εγώ πάντως όταν φοράω μίνι, συχνότατα δηλαδή, το κάνω μεταξύ άλλων και για να δείξω τα πόδια μου. Όταν φοράω μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, το κάνω και για να δείξω το στήθος μου. Όταν φοράω στενή φούστα, γιατί θέλω μεταξύ άλλων να διαγράφεται το σχήμα του κ.. ου μου. Δε νομίζω ότι αν κάποιος με κυνηγούσε στο δρόμο όπως εσένα, θα ήταν λιγότερο απαράδεκτος. Προφανώς και όταν επιλέγουμε ένα ρούχο, ξέρουμε τι φαίνεται και τι όχι. Εφόσον το αγοράζουμε και το φοράμε σημαίνει ότι θέλουμε, ή έστω αποδεχόμαστε, να είναι σε κοινή θέα τα σημεία που δεν καλύπτονται. Τα επιχειρήματα του τύπου αυτό αντέχει η τσέπη μου κλπ μου βγάζουν πουριτανισμο.
"Εγώ πάντως όταν φοράω μίνι, συχνότατα δηλαδή, το κάνω μεταξύ άλλων και για να δείξω τα πόδια μου. Όταν φοράω μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, το κάνω και για να δείξω το στήθος μου. Όταν φοράω στενή φούστα, γιατί θέλω μεταξύ άλλων να διαγράφεται το σχήμα του κ.. ου μου"Με συγχωρείς πολύ εσύ αξιώνεις τώρα να γίνεις δικαστικός??τιμητής των νόμων της τάξης και της ηθικής??
Σαν σήμερα η Μυρτώ έπεσε θύμα επίθεσης από τον Πακιστανό στην Πάρο. Το κορίτσι αυτό έχει βγει οφ σε όλη του τη ζωή πια. Αν εξαιρέσω το πρώτο σκέλος της εξομολόγησής σου, που πρόκειται για μπούρδα, έχεις δίκιο σε όλα τα υπόλοιπα. Ανησυχώ πολύ με τους Πακιστανούς, τους Αφγανούς κλπ στη χώρα μας. Μόλις δουν γυναίκα ή και κοριτσάκι κοιτάνε περίεργα και χυδαιολογούν στη γλώσσα τους. Η αλληλεγγύη στον μετανάστη και στον πρόσφυγα έχει κι ένα όριο. Καιρός είναι η πολιτεία να πάρει αυστηρότερα μέτρα με απελάσεις κλπ.
1)Τα καταστήματα πουλάνε και άλλα προιόντα, εσύ επέλεξες να πάρεις το συγκεκριμένο.2)Οσο φθηνό οικονομικά είναι αυτό το προιόν είναι και τα υπόλοιπα άρα οικονομικό θέμα δεν τίθεται.3)Προκαλείται καταπίεση σε αυτούς που σας κοιτάνε. Όταν ο άλλος δεν μπορεί να έχει αυτό που λαχταρεί καταπιέζεται.4)Μια πράξη προκαλεί αντικειμενικά αποτελέσματα που δεν μπορείτε να τα αγνοείται.Άμα εγώ βγώ έξω με το σώβρακο ,έχω το δικαίωμα να το κάνω μιας και καλύπτω τις επίμαχες περιοχές. Παρα ταύτα το αποτέλεσμα της πράξης μου θα είναι προκλητικό.
Γώγος Δηλαδή επειδή εσύ ή ο Α,Β δεν έχουν αυτό που θέλουν και καταπιέζονται, πρέπει να παίρνουν στο κατόπι την κάθε μια που κατά την άποψή τους, τους προκαλεί εμφανισιακά;Αν θέλεις να κάνεις σεξ, μπορείς να επισκεφθείς έναν οίκο ανοχής. Δεν είναι ντροπή. Επίσης από πότε το φουστάνι που φορούσε η κοπέλα θεωρείται προκλητικό και ότι αναδεικνύει τα κάλη της; Τι έπρεπε να φοράει δηλαδή για να μην ερεθιστείς; Στολή αστροναύτη;
Scroll to top icon