ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2020 | 18:01

Πόσο θα θελα

Ποσο θα θελα να του πω ότι και μετά απο 4 χρόνια που έχουμε χωρίσει τον αγαπαω το ίδιο και θα έκανα τα πάντα γι'αυτον και πως δεν καταφερα να ξανα φτιαξω τη ζωη μου. Και πόσο φοβάμαι ότι αυτός θα με απορρίψει, και μετα 100 ψυχολογοι και 100 ψυχιατροι δεν θα μου φτάνουν για να γίνω καλα. Είμαι ήδη χάλια, εκείνος πρεπει να έχει σχέση σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας φιλης, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό . Πως να προχωρήσω παρακάτω όταν δεν βλέπω ούτε ένα να μου ταίριαζει; Εκείνος ήταν πάντα της άποψης πως όταν θέλει κάτι το προσπαθεί. Μαλλον για να μην προσπαθεί δεν με θέλει πια. Παλι θα κανω βόλτες και ταξιδια δίχως νόημα. Το κλάμα ρουτίνα κάθε βράδυ. Θα χάνομαι στα στενά της γειτονιάς για να μην το πετύχω μπροστά μου με την κοπέλα του.
4
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κοριτσι γιατι δεν καταφερες να προχωρησεις?Μπορει οντως να αισθανοσουν πιο πολλα απο εκεινον και φαινεται απο το οτι εκεινος προχωρησε ή τον ειχες εξιδανικευσει πολυ μεσα σου.Δεν μπορει 4 χρονια ειναι παρα πολλα για να καθεσαι εκει ακομη κολλημενη σε ενα παρελθον και οχι τιποτα αλλο στεναχωριεσαι εις βαρος της υγειας σου.Γνωμη μου ειναι τον ψυχολογο τον θελεις τωρα.Τωρα που μας γραφεις ολα αυτα.Για να ξαναβρεις τον εαυτο σου και να προχωρησεις βημα βημα τη ζωη σου ξανα.Ανθρωποι ερχονται και φευγουν απο τις ζωες μας,αλιμονο να τους μπορουσαμε να τους κρατουσαμε για παντα.Ξαναβρες τον εαυτό σου αυτη ειναι η συμβουλη μου και προχωρησε μακρια απο οτι σε πληγωνει. . . Αδικείς τον εαυτό σου με ολα αυτα!Ξαναβρες ό,τι σε έκανε να χαμογελάς!
Καλό είναι να λειτουργείς και να πράττεις βάσει λογικής. Εσύ έχεις βολευτεί μια χαρά με τις εμμονούλες σου και αδυνατείς να δεις την πραγματικότητα. Επίσης, λίγος εγωισμός και λίγη εγωκεντρικότητα δεν έβλαψαν ποτέ και κανέναν. Αυτά από εμένα.
Γενικα μην βασιζεσαι σε λογια αλλων , αν νιωθεις πραγματα για εκεινον στειλε ενα μηνυμα και αν απαντησει εχει καλως , αμα τον δεις μιλησε του δεν ξερεις πως νιωθει ο αλλος αν δεν τον ρωτησεις δεν θα μαθεις αλλιως , εκτος αν καποιος σου εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν θελει.
Scroll to top icon