ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2020 | 21:25

Αδιεξοδο

Ειμαι ερωτευμενη με ενα κατα 15 χρονια μεγαλυτερο μου που εχει σχεση, εγω ειμαι 23, μου λειπει ξερω οτι δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι επειδη εχει σχεση ταυτοχρονα ψαχνω μηπως βρω καποιον αλλο να ερωτευτω και τον ξεχασω. Θελω γενικα σχεση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κανένα αδιέξοδο δεν βλέπω εδώ. Διέξοδο βλέπω σε αυτό που θέλεις αλλά προσωρινή. Ξέρεις τι θέλεις. Θέλεις σχέση. Όσο δεν έρχεται, βολεύεσαι με το δείγμα. Ο κύριος σου δίνει δείγματα σχέσης, για να σε κρατάει ενεργή σε αυτό που επιθυμεί. Λίγη χαλάρωση από την καθημερινότητα. Αυτό που δεν βλέπεις αλλά ισχύει για όλους είναι ότι σου αξίζει μια ολοκληρωμένη σχέση και όχι δείγματα δωρεάν, για να ξεγελιέται η ανάγκη σου. Αυτό είναι που σου λείπει, μια ολοκληρωμένη σχέση, η συντροφικότητα. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεις κάποιον αν η προσοχή και η σκέψη σου είναι σε κάποιον άλλο. Μοιραία θα κάνεις συγκρίσεις που δεν ευσταθούν, γιατί δεν τον έχεις πλήρως αυτό τον άνθρωπο. Έχεις ένα μέρος του. Το υπόλοιπο το φαντάζεσαι, το πλάθεις όπως θες εσύ με αρκετή δόση αστερόσκονης. Δεν είναι έτσι όμως. Γίνεσαι άδικη με κάθε νέο άνθρωπο που θα θέλει να μπει στη ζωή σου. Προσπάθησε να απομακρυνθείς, μην του επιτρέψεις να πηγαινοέρχεται, θα το κάνει επειδή θα ξεβολευτεί και προσπάθησε να βρεις πράγματα που σε γεμίζουν και αγαπάς να κάνεις είτε μόνη, είτε με φίλους για να κρατιέσαι μακρυά. Βοηθάει πιο πολύ από το να περιμένουμε τον κατάλληλο. Μόλις σε εκτιμήσεις σωστά και αγαπήσεις τον χρόνο με τον εαυτό σου, θα έρθει και ο κατάλληλος και τότε δεν θα βολευτείς ξανά με ημίμετρα. Βάλε τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά. Να θυμάσαι ότι σου αξίζει!
Ψάχνεις rebound. Άδικο γι'αυτόν που θα βρεθεί στον δρόμο σου. Γνώμη μου τελείως, αλλά, τα σουρτα-φερτα με πολύ μεγαλύτερους και εσάς τις νέες κοπέλες βλάπτει/αποπροσανατολίζει και τους νέους άνδρες πετάει έξω απ'την αγορά των σχέσεων με τις συνομήλικές τους. Μόνοι ωφελημένοι οι εν λόγω άνδρες που και την πίτα γεμάτη έχουν και τον σκύλο χορτάτο. Ισότητα μηδέν.
Scroll to top icon