ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 13:52

...

Γεια σας, είχα ξαναγράψει πριν από κανέναν μήνα εδώ και είχα πει ότι θα πάω διακοπές για 1η φορά με τον φίλο μου που είναι περίπου 12 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα (είμαι 23) και είναι η 1η μου σχέση, χωρίς να το πω στους γονείς μου. Θυμάμαι ότι μου είχαν απαντήσει ανάμεσα σε άλλους και η some girls bite και η red lipstick σε 2η ανάρτηση που έλεγα ότι δεν έχω κάνει κ κάτι ερωτικό άλλη φορά, κ είχαν ζητήσει update. Here you go! :)Πρώτον, οι γονείς μου δεν κατάλαβαν κάτι, ευτυχώς. Κ όσο για το άλλο που ανησυχούσα, πρώτον το γελοίο ήταν ότι σχεδόν όλες τις μέρες ήμουν αδιάθετη, ενώ το ήξερα κ είχα πάρει, σε συνεννόηση με γιατρό, χάπια για να το καθυστερήσω (τραγικό που ήρθε παρολ αυτά!!) Αλλά την τελευταία μέρα ήμουν οκ κ εγινε κι αυτό' κ ήταν μια χαρά, παρολα τα τρομοκρατικά που ακούγονται, κ υπήρχε μόνο ένα τσούξιμο για λίγη ώρα εκείνη τη στιγμή... Αγχωμένη βέβαια εγώ, αλλά πολύ καλός αυτός κ όλα πήγαν τέλεια!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ένα μικρό σχόλιο θα κάνω...Χαζομαρίτσα το ότι πήρες χάπια για να καθυστερήσεις την περίοδο. Καλό είναι να μην τα πειράζουμε αυτά, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, όπου στο προτείνει ο γιατρός. Μέγιστη βλακεία να είσαι αδιάθετη στις διακοπές, αλλά συμβαίνει. Κατά τα άλλα, καλά να περνάτε!
Ελααααα! :)Ετσιιιιιιι!Οχι πες μου αν δεν στα λεγαμε,στα λεγαμε ή οχι?Απο μενα μπραβο και σε κεινον που ηταν οπως επρεπε και σε σενα που τελικα το εζησες χωρις φοβο αλλα αφεθηκες. . . :) :)Χαρηκα αληθεια θα πω γιατι,μαρεσει να βλεπω ζευγαρια στα πρωτα ξεκινηματα τους οχι μονο στο σεξ αλλα και στο οτιδηποτε αλλο,πχ στις πρωτες κοινες διακοπες,θυμαμαι τα δικα μου και γελαω αληθεια :DΑπο μενα πολυ καλα λοιπον !!! :) Εγκρινω που λεμε κι επαυξανω!Και χαιρομαι που το ζησατε ομορφα,ε πες αν δεν ειναι αυτο ερωτας τοτε τι ειναι?Να ειστε καλα και να περνατε ομορφα! Καλη συνεχεια!Και μην αγχωνεσαι βρε κουκλι :) ειπαμε αμα ο παρτενερ αξιζει,το βλεπεις :)Να σαι καλα κι ευχαριστω που εγραψες! :)
Scroll to top icon