ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 20:38

Τα χω χαμένα

Δεν μου αρέσει καθόλου να μπαίνω ανάμεσα σε ένα ζευγάρι όμως ο συγκεκριμένος άνδρας δεν σταματάει με τίποτα να μου στέλνει μηνύματα να ενδιαφέρεται και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Βγαίνουμε και συνεχώς μου λέει ότι δεν είναι καλά στην σχέση του ότι είναι σε διάσταση και ξέρω ότι λέει αλήθεια ότι δεν πήγαινει καλά η σχέση του όμως δεν θέλω να με η αιτία που θα χαλάσει ότι έχει αν και νομίζω μόνος του τα χαλάει όλα. Από την άλλη λέω αν θέλει μόνο σεξ και την κανει με ελαφρά τι γίνεται?
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θέλεις να μπαίνεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλά το κάνεις. Ξέρεις υπάρχει και η λύση του δεν απαντώ η τον μπλοκάρω. Προφανώς για να μην το κάνεις θέλεις να μπαίνεις ανάμεσα σε ζευγάρια. Θα έπρεπε να νιώθεις ντροπή για αυτό που κάνεις. Οπότε όταν αναφέρεις κάτι στήριξε το με πράξεις και άσε τις θεωρίες.
Από την άλλη λέω αν θέλει μόνο σεξ και την κανει με ελαφρά τι γίνεται? Πηγή: www.lifo.grΞέρω κι εγώ; Θα πέσει κανένας αστεροειδής και θα έρθει το τέλος μας; Κατά τ' άλλα δες τι έγραψε ο Διογένης.
Ενδιαφέρεται μέχρι να πέσει το οχυρό. Μετά θα δηλώσει ότι θα κάνει άλλη μια προσπάθεια με την υπάρχουσα σχέση του. Ή μάλλον, οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα το δηλώσει καν και θα παίζει τον άφαντο, άλαλο, άοσμο και αόρατο. Οι πιθανότητες για κάτι σοβαρό με έναν όχι σοβαρό άνθρωπο που δηλώνει ότι "δεν είναι καλά στην σχέση του Πηγή: www.lifo.gr" ενώ προσπαθεί να σε "ψήσει", είναι ελάχιστες, ξέρεις.Αν βέβαια θέλεις να χάσεις χρόνο και φαιά ουσία, ασχολήσου.
Δε θέλεις να μπαινεις αλλά σου στέλνει όμως. Ξεκαθάρισε το τώρα οτι απλα δεν θέλεις κάτι γιατί αν προχωρήσει αναμεσα σας δεν ξερεις σίγουρα πως θα σας βγει και αν χωρίσει τελικά. Ή αν αυτος ψάχνει μια ξεπετα και βρήκε την τέλεια ευκαιρία
Scroll to top icon