ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2020 | 16:07

αυτό ήταν

ψάχνανε αφορμή να με διώξουν σήμερα αρρωστήσα και έπρεπε να φύγω από την δουλειά είμαι σίγουρη ότι ήταν η τελευταία μέρα μου στην δουλειά και πώς αύριο θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πούνε ότι απολύομαι ή ακόμα χειρότερα δεν θα με ξανά πάρουν τηλέφωνο για δουλειά. Κρίμα γιατί ήμουν άπειρη και προσπαθησα πολύ αλλά ζούμε στην Ελλάδα ένα λάθος να κάνεις ξαφνικά όλα εκμηδενίζονται. Καλώς ήρθες ανεργία
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Ψάξε και θα βρεις κάτι άλλο. Από την στιγμή που λες ότι είσαι άπειρη, αντιλαμβάνομαι ότι μισθολογικά δεν έπαιρνες τπτ τρελά λεφτά...Όποτε δουλειές με τα λεφτά που έπαιρνες υπάρχουν ένα σωρό!
Μη το βαζεις κατω,καμια φορα δεν ξερεις μπορει να μην σε εχουν απολυσει ακομα.Εσυ πηγαινε αυριο και κανε την ανηξερη να δουμε τι θα γινει.Προσπαθησε το θελω να πω.Αν οντως σε εδιωξαν απλα κανεις υπομονη και ψαχνεις οτι βρεθει.
Μη χανεις την ελπιδα σου αν θελουν να σε διωξουν το κανουν και χωρις αφορμη. Πολλοι δημιουργουν κλιμα φοβου για να μην αντιδρουν οσοι δουλευουν σε οτι και να ζητουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon