ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2020 | 13:40

Μια γνώμη.

Διαβάζω αρκετό καιρό τη στήλη και θα ήθελα σε ένα ζήτημα τη γνώμη σας. Το πρόγραμμα μου, με δουλειά, μεταπτυχιακό, καθημερινές δραστηριότητες είναι ασφυκτικά γεμάτο. Πάρα την κούραση έχω ενέργεια και ανυπομονώ να ξυπνάω κάθε πρωί. Το μοναδικό πρόβλημα όμως είναι η δημιουργία σχέσεων. Με τόσα πράγματα που κάνω έχω μεγάλο κύκλο αλλά στο ερωτικό τομέα, αν και υπάρχουν ευκαιρίες, νέκρα διότι ελεύθερος χρόνος σχεδόν μηδέν. Ελεύθερο χρόνο έχω καθημερινές μετά τις 11 το βράδυ όπου ξυπνάω 6.30 το πρωι και σκ μόνο τη Κυριακή. Ξέρω ότι θα μου πείτε το αυτονόητο να κάνω μια ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μου για να ανοίξει το πρόγραμμα, ξέρω όμως ότι θα υπάρξει καταπίεση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα σου πουμε εμεις πως και που θα χωρεσεις τα προσωπικα σου..αν εχεις διαθεση σε αυτο το φορτωμενο προγραμμα καλως αλλα πολυ δυσκολο. Θα ελεγα να το προσπαθησεις γιατι ολο αναβαλουμε πραγματα με τη αιτιολογια οτι δεν προλαβαινω κτλ και μετα λες γιατι εχασα τοσο χρονο. Αν οντως δεν μπορεις , αστο για καποια περιοδο που θα εισαι πιο χαλαρα.
Δεν υπάρχει προγραμματισμός στο πότε θα αποκτήσει κανείς σχέση, γιατί απλά προκύπτει είτε άμεσα, είτε χρονοβόρα, είτε περνάνε και χρόνια σε κάποιους ανθρώπους.
Scroll to top icon