ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2020 | 13:31

Εμμονη

Η φιλη μου στο lockdown σταματησε να τρωει με αποτελεσμα να χασει πανω απο 10 κιλα.Εχει φτασει τωρα -25 (Ηταν 85 και πηγε στα 60).Το θεμα ειναι πως της λεω συνεχεια να προσεχει και προσπαθω να την κανω να φαει κανονικα οταν ειμαστε μαζι (οχι σαχλαμαρες,υγιεινο φαγητο).Ακομα και αν της δειχνω οτι το να λιμοκτονει ειναι λαθος και επιβλαβες ολη αυτη η εμμονη της με την απωλεια κιλων με εχει επιρεασει απιστευτα.Να σημειωσω εδω οτι ειμαι 54 κιλα.Εδω και καιρο ελεγα οτι θελω να χασω 3-4 κιλα για να νιωθω πιο ομορφα αλλα ποτε δεν το εκανα ουτε βιαζομουν.Δεν ελεγα πως το σωμα μου ειναι το πιο τελειο αλλα ουτε ντρεπομουν και γιαυτο.Τωρα ομως νιωθω μειωνεκτικα.Νιωθω οτι ειμαι αχρηστη να μην μπορω να χασω 4 κιλα ενω αυτη εχασε 25 σε κατι μηνες.Εχω δημιουργησει μια πολυ κακη εικονα για το σωμα μου και εχουν υπαρξει πολλες φορες που με πιανουν τα κλαματα μπροστα στον καθρευτη.Προσπαθω να ειμαι δυνατη και να την υποστηριζω χωρις να δειχνω οτι με επιρεαζει αλλα δεν μπορω αλλο.Νιωθω οτι ολοι βλεπουν το σωμα μου και το κατακρινουν.Οτι δεν μπορω να βγω στην παραλια ετσι.
3
 
 
 
 
σχόλια
25κιλα δεν ειναι και υγιες σε τοσο λιγο διαστημα. Οποτε μην ζηλευεις. Οσο για σενα. Για 4 κιλα πιστεψε με κανεις δεν σε κατακρινει και δεν σε βλεπει. Αλλωστε εισαι 54.Ποσο πιο κατω?!! Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Αν παλι τοσο πολυ σε ενοχλει υπαρχουν μαγιο για ολα τα σωματα ωστε να δειχνεις ακομα πιο γαματη απο οτι εισαι τωρα που ειμαι σιγουρος οτι εισαι.
Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το ''πρόβλημά'' σου; Θεωρείται αυτό ''πρόβλημα''; Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις αληθινά προβλήματα σε αυτή τη δύσκολη και άδικη ζωή; Προτείνω για αρχή, ένα κρύο ντους για να συνέλθεις και μετά βουτιές στη θάλασσα για ξελαμπικάρισμα!
Scroll to top icon