ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2020 | 12:19

Διάβασα κάτι....

Μου αρέσει λέει ο αλλος...Τη θέλω πολυ,την σκεφτομαι συνεχεια και έχει οσα ψαχνω και από εμφάνιση και από χαρακτήρα...Τι να κάνω;Πείτε μου πως μπορώ να την αποφύγω ή να ξεκοψω ;Ρε σεις συγνώμη κι όλας αλλα είναι δυνατόν;Αντί να βρείτε τρόπους να την πλησιάσετε, να της μιλήσετε,να την κερδίσετε;Κάποτε οι άνδρες οταν θέλανε μια γυναίκα τη διεκδικούσαν. Προσπαθούσαν να κερδίσουν τον θαυμασμό,τον έρωτα και την εμπιστοσύνη τους. Γιατι αυτό θελει μια γυναίκα. Έναν άνδρα που να της δείξει ανδρικια πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί μαζι του. Να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Να μην φοβάται να αφεθεί.Γιατι δυστυχώς πολλοι είναι εκείνοι που προσποιούνται ολόκληρες προσωπικότητες για να κάνουν απλα σεξ και μετά να σε πετάξουν ή και να σε διασύρουν οτι σε έριξαν στο κρεβατι τους.Δυστυχώς οι σχέσεις σήμερα γίνανε άκρως ανταγωνιστικές αυτό βλέπω εγώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι παντελώς εκτός πραγματικότητας: αν η άλλη δε γουστάρει, ο άλλος δεν έχει καμία υποχρέωση να φερθεί ''αντρίκια'' (έλα Χριστέ και Παναγιά μου) για να αποδείξει κάτι σε κανέναν. Το μόνο που θα καταφέρει, θα είναι στο τέλος να εξευτελιστεί.
Σωστά τα λες, αλλά οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες. Το θέμα είναι όντως ο άντρας να δείχνει πως ενδιαφέρεται και διεκδικεί τη γυναίκα με ωραίο, ''ιπποτικό'' τρόπο θα έλεγα, αλλά και εκείνη να του φέρεται όμορφα όπως και εκείνος. Εννοώ να μη κάνει τη δύσκολη σε σημείο να ξενερώνει και να μη τον ''χορεύει'' στο ταψί και λοιπά βλακώδη τεχνάσματα.
Εγώ βλέπω εξ. ότι δεν έχεις καταλάβει πως είναι οι σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Καλά κάνει το παιδί και δεν διεκδικεί μια κοπέλα που η κοπέλα ΔΕΝ ενδιαφέρεται για αυτόν. Εσύ θα δώσεις το δικαίωμα να σε διεκδικήσει κάποιος που ΔΕΝ τον θέλεις;;;; Οι σχέσεις σήμερα ίσα ίσα είναι όσο πιο αληθινές γίνεται. Επιλέγεις με εμφανισιακά κριτήρια και όταν αντιληφθείς ότι δεν ταιριάζετε σαν χαρακτήρες την κάνεις με ελαφρά. Ετσι θα έπρεπε πάντα να γίνοταν και όχι να συμβιβαζομαστε με τα ψυχολογικά του καθενός μόνο και μόνο επειδή έχει καλή εμφάνιση. Παίρνεις αυτό που θέλεις από κάποιον και όταν βλέπεις ότι δεν προχωράει το πράγμα εξαφανίζεσαι κανονικά και με τον νόμο. Τι να κάτσεις να παλέψεις σε μια τελειωμένη σχέση εξ αρχής
Scroll to top icon